Vi har samlet en række af de vigtigste spørgsmål omkring rejsre, som vi har modtaget igennem tiden, og samlet dem i disse to store FAQ-sider. Rigtig mange spørgsmål går enten på hvilken rejsedestinationer man skal besøge i hvilke måneder eller hvornår det er bedst at rejse til en given rejsedestination.

Selvom vi har modtaget rigtig mange generelle spørgsmål igennem tiden, så oplever vi ofte en rød tråd omkring folks største spørgsmål. Enten har man besluttet sig for, at man skal ud og rejse i januar – uagtet hvor hen i verden – og så gælder det bare om at finde den helt rette destination. Er dette dig? Så er det FAQ #1 som du skal gå til, og finde en liste over præcis de destinationer som er særlig relevant for dig at kigge på, alt efter hvilken måned du har valgt at skulle rejse.

Er du derimod typen som har en drøm om en bestemt destination, som du har gået med i mange år, og nu endelig er tæt på at have sparet op til? Så er det FAQ #2 som du skal gå til, hvor vi liste en række lande/byer i hele verden, og hvornår det er bedst at besøge disse – hvor vi tager forbehold for regnsæson, temperaturer, hvornår de lokale holder ferie og meget andet. Vi tilføjer løbende nye lande til denne liste, når vi modtager spørgsmål omkring dem.

Andre relevante FAQ’er fra JustBrowsing