Det er fantastisk at rejse og selvom der selvfølgelig er både op- og nedture, så elsker vi det! Vi arbejder en hel del mens vi er af sted, men vi tager os også tid til at opleve noget på de destinationer vi besøger. Om det så bare er en lille gåtur langs stranden eller den helt store planlagte tur ud og se seværdigheder, det varierer alt efter humøret. Men en ting er sikkert – kameraet er altid under armen!

Vi holder begge af at tage billeder og gør det i stor stil! Selvom mange af dem bliver brugt enten her på bloggen eller dens sociale medier, så synes vi at et lille indlæg med 27 billeder der giver dig lyst til at rejse, var en sjov idé!

Kig med, men giv ikke os skylden, hvis i finder jer selv i gang med at tjekke ind til nye eventyr, om nogle dage!

Justbrowsing 1 Justbrowsing 8Justbrowsing 2 Justbrowsing 13Justbrowsing 6 Justbrowsing 15 Justbrowsing 10Justbrowsing 9 Justbrowsing 3 Justbrowsing 7 Justbrowsing 11 Justbrowsing 16 Justbrowsing 17 Justbrowsing 18 Justbrowsing 19 Justbrowsing 20 Justbrowsing 21 Justbrowsing 22 Justbrowsing 26Justbrowsing 23 Justbrowsing 24 Justbrowsing 25 Justbrowsing 27 Justbrowsing 28 Justbrowsing 14 Justbrowsing 12Justbrowsing 29

2 Comments

 1. Årh, rejselysten brændte i øjnene, da jeg scrollede gennem billederne! Jeg elsker billedet med den lille orangutang – hold op, den er sød, som den sidder dér og ‘hænger ud’ 🙂 Kh Mette

  • Malene & Nicolaj

   Tusind tak for kommentaren Mette.
   Vi er glade for du kan lide billederne. Malene tog et hav af billeder af de kære orangutanger, så det var virkelig svært at vælge kun et!
   Håber du får en dejlig onsdag 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *