Vi har efterhånden rejst en hel del gange sammen, men vi er alt for gode til, at vælge den samme type af rejse. Det kunne vi godt tænke os at lave om på og derfor er vi så småt begyndt på, en liste med forslag til, hvordan vi kan krydre vores kommende rejser. Hvis I skulle have erfaringer med nogle af disse typer af rejser eller forslag til andre interessante måder, hvorpå man kan opleve verden, så lig endelig en kommentar.

Motionsferie

Vi kan begge godt lide at røre os, men er måske ikke de mest disciplinerede i hverdagen. Da vi begge arbejder siddende bag en computer, kunne det egentlig være ret fornuftigt at kombinerer motion og ferie. Men hvordan det lige skal gøres, er der jo mange bud på.

Vi kan både godt lide at gå, cykle og svømme. Snorkling og dykning var noget vi holdte meget af i Asien og gjorde på dagligbasis og vandring på f.eks. Batur, var også noget vi stiftede bekendtskab med. Derfor har vi snakket om, at det kunne være fedt at tage til sydeuropa for at prøve kræfter med cykling. Hvilken type for cykling det skal være. Landevejs, mountainbike eller noget, vi slet ikke kender til endnu, er vi ikke sikre på. Men det kunne i hvert fald være en enorm spændende måde at opleve et land på, mens man også rører sig lidt. En cykelferie i Danmark kunne måske også være et bud. Jeg vil f.eks. gerne til Samsø på et tidspunkt!

Krydstogt

Krydstogt i Caribien har nok lidt lange udsigter og da vi begge ikke er helt sikre på, hvorvidt vi egentlig vil bryde os om denne form for ferietype, så har vi overvejet Middelhavet i stedet. En tur fra Grækenland til Italien med en masse stop undervejs, kunne være en spændende måde at opleve en masse nye lande på. Vi er hooked og jeg venter bare på at Nicolaj siger, at nu må jeg gerne bestille billetten.

Camping

Vi er på ingen måde campister og jeg kunne aldrig drømme om, at tage på camping ferie i Danmark. Men en autocamper eller bare et telt i bagagerummet, ned igennem Europa – til Sverige eller måske et smut til Irland, kunne være for fedt! Jeg tror ikke det er en ferietype vi kommer til at praktisere meget, men en enkelt gang eller to, skal det helt sikkert prøves. Man kan jo altid svinge forbi et hotel, hvis det bliver lige for primitivt!

/Malene

  • – Sponsoreret indhold –

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *