Restauranter er der nok af på Boracay, men at finde én hvor man har råd til at spise, når man rejser på budget, er ikke det nemmeste job i verden. Vi bor helt i udkanten af station 3 og vidste derfor godt, at vi formentlig skulle gå lidt hver dag for at finde frem til gode og billige spisesteder.

Den første uge var vi mildest talt meget opgivende omkring at holde vores madbudget, men med tiden har vi fundet en række gode restauranter, som ikke koster en formue! De 4 bedste vil vi gerne dele med jer.

Smoke

Smoke er en god og simpel restaurant med velsmagende og store portioner til få penge. Hvis vi ikke boede så langt fra D’mall, hvor man finder hele to Smoke restauranter, så havde vi nok spist der stort set hver aften. Nicolaj var helt skudt i deres Garlic Pork, som koster 140 Pesos, hvilket svarer til ca. 20 danske kroner. Efter et par gange fandt vi ud af, at deres iste også var meget velsmagende!

Stedet lever bestemt op til navnet og derfor råder vi til, at man kommer så tidligt som muligt, så man kan få en af de få pladser udenfor og slippe for at sidde i køkkenet. Smoke restauranterne er meget populære og du kan derfor godt forvente at skulle vente lidt tid på at få et bord – men det er det værd!

budgetrestauranterboracay-1 budgetrestauranterboracay-2Olé

Endnu en god restaurant i D’mall. Vi besøgte kun stedet én enkelt gang, men det var bestemt ikke fordi maden ikke var god. Restauranten er kendt for sine mange forskellige Paellas, som ser virkelig gode ud, men desværre kostede alt alt for meget i forhold til vores budget! Spørg efter det filippinske menukort, som byder på simple, men velsmagende retter.

Vi forsøgte os med to kyllingeretter, som vi var meget imponeret over. Kødet var virkelig saftigt, men desværre var portionerne lidt til små og ventetiden i den lille overfyldte restaurant lidt for lang!

budgetrestauranterboracay-3

Boodle Fight Avenue

Ved D’talipapa findes der mange forholdsvist billige spisesteder. Vi fik aldrig rigtig udforsket området, da vi efter at have fundet vores favorit stort set bare holdt os til den. De billige sizzling retter med især sisig (svinekød) og blæksprutte til 120 Pesos (17 kr.) var meget velsmagende.

Restaurantens personale varier meget, men når man betaler så få penge, for god mad, så har man heldigvis ikke de store forventninger til servicen. Stedet kan være lidt svært at finde, men hvis man går langs stranden fra station 3, skal man blot dreje ind af den lille vej efter Subway og så ender man ved den lille restaurant, lige inden man går ind i selve D’talipapa.

budgetrestauranterboracay-4 budgetrestauranterboracay-5Viiveri’s

Ved vejen der fører fra hovedvejen ned til station 3, fandt vi denne lille og hyggelige restaurant, som nok blev det sted vi spiste allermest, mens vi var på Boracay. Der er kun plads til ca. 7 siddende gæster, men da der ikke er så mange der kender til stedet, havde vi aldrig problemer med at få et sted at sidde.

Menukortet er lille og er et miks mellem filippinske og vestlige retter. Alle de retter vi forsøgte os med var både store og smagte forrygende. Deres pasta bolognese der koster 190 Pesos (27 kr.) er helt sikkert et forsøg værd og selvom ventetiden kan være lidt lang, så er det kun fordi de laver det hele fra bunden i det lille køkken.

budgetrestauranterboracay-6

Der findes selvfølgelig mange flere gode steder at spise på den populære ferie ø og skulle i have nogle anbefalinger, så smid endelig en kommentar!

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *