Sidsel og Lasse fra den århusianske blog af samme navn, var tidligere på året en tur i Puerto Rico. Vi er lidt misundelige og efter at have læst deres mange skønne indlæg, er øen helt sikkert kommet på vores uendelige liste over steder, vi gerne vil besøge.

Vi har stillet parret 5 hurtige spørgsmål om deres tid på den skønne ø.

S&L-puertorico-1Hvor gik jeres rejse til og hvorfor?

Vores rejse gik til Puerto Rico og nærmere bestemt San Juan. Da vi skulle booke vinterferie havde vi mange destinationer i spil. Bl.a. også Bali, Costa Rica, Jamaica og Zanzibar. Valget faldt i sidste ende på Puerto Rico, fordi det dels var billigt og nemt at komme dertil, men også fordi vi havde hørt og læst meget godt om øen.

Hvor lang tid var i af sted?

Vi var af sted i to uger, og derfor var det netop vigtigt at flytiden ikke var for lang, så vi ikke brugte dyrebare feriedøgn på at rejse, men på rent faktisk at være i San Juan og omegn.

Hvor boede i?

Vi boede privat hos en rigtig flink puertoricaner ved navn Ricardo, som vi havde fundet på AirBNB. Vi havde en hel etage for os selv i et fint, gammelt art deco-byggeri med tagterrasse. Det var toppen! Huset lå i Santurce – en sej del af San Juan, der virkelig har oplevet en opblomstring de seneste år.

S&L-puertorico-2 S&L-puertorico-3Hvad oplevede i?

Vi var på tur med Ricardo et par gange. Her kørte vi bl.a. tværs over øen til fiskerlandsbyen Salinas. Vi så også hans vandmelonfarm og et stort naturreservat i nærheden. Derudover besøgte vi den gamle bydel – Old San Juan – fire gange, fordi vi bare ikke kunne få nok! Det var simpelthen det hyggeligste sted. Og så udforskede vi selvfølgelig San Juan – strandene, forskellige bydele m.v.

Hvorfor skal man besøge Puerto Rico?

Det skal man fordi den caribiske stemning er skøn. Det er laid back, vejret er fantastisk og så er San Juan en virkelig dejlig by, hvis man giver sig tid til at lære den at kende. Hvis man er glad for naturoplevelser er Puerto Rico også en sej destination som både byder på regnskov, plantager, naturreservat, bounty-øer og bugter med morild.

Vi kan også varmt anbefale San Juan, hvis man er foodie. Der er et væld af gode spisesteder!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *