Nicolaj har bedt mig om at skrivenogle af de ting ned, jeg har undret mig over på vores tur her rundt i Asien. Efter at have rejst rundt i nu seks måneder er der flere af tingene, der blot er blevet hverdag og derfor tænker jeg nok egentlig ikke så meget mere over det, men jeg har alligevel forsøgt mig med et par stykker.

…Hvorfor har de SÅ meget tøj på!?

Jeg ved godt at de er født under varmere himmelstrøg end vores og derfor sveder de nok ikke nær så meget som os blege danskere, men jeg undrer mig alligevel over hvorfor især Indonesiske og Filippinske børn skal stoppes i strikhuer og trøjer når der er 30 grader udenfor!

… Hvorfor har de et så brændende ønske om at være hvide/blege?

Jeg ved ikke hvor mange reklamer, jeg får på de Sociale Medier hver evig eneste dag, omkring diverse produkter der indeholder blegemidler. Og hvor mange, især kinesere, vi ser med kæmpe hatte, handsker og langt tøj, når de bevæger sig ud i solen. Jeg nyder at have lidt kulør!

undrermig-1… Bliver de aldrig trætte af ris?!

Morgen, middag og aften – 365 dage om året! Jeg ville ikke holde det ud.

… Hvorfor skal aircondition altid være på maks.?

Jeg er altid ved at fryse min røv af, når vi f.eks. skal besøge Starbucks eller et center i KL! Jeg er lykkelig for jeg valgte at tage en tyk trøje med. Hvorfor skal det være så koldt?

… Hvorfor skal man sove i en kuvert?!

Her kan mange hoteller rundt om i verden også godt være med. Måske er det fordi det ser pænt ud? For der kan da umuligt være nogle der synes det er fedt at sove under en lagen eller dyne der er spændt helt ud og sat fast under madrassen.

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *