Bali Buda eller Bali Bunda, som de faktisk er ved at ændre deres navn til, er en restaurantkæde på Bali og i Ubud finder man både restaurant og tilhørende butik, hvor man kan få fingrene i en masse skønne sager. Leder i f.eks. efter noget lækkert brød eller kage, så er det stedet at gå hen.

Der er virkelig mange gode restauranter i Ubud, men der er også enormt mange at vælge imellem og derfor kan det godt blive lidt af en jungle, at vælge de helt rette. Især hvis man kun er i byen et par dage. Vi var så heldige at være i Ubud i sammenlagt 1,5 måned og fik derfor prøvet lidt forskelligt. Og især Bali Buda vendte vi tilbage til igen og igen.

Menukortet byder på mange vegetariske retter, men det er næsten altid muligt at tilføje noget kylling til, hvis man er mere til det. Vi forsøgte os både med deres sandwich, pastaretter, salater og desserter og hvad vi nok husker tydeligst og derfor helt sikkert vil anbefale, er deres kød fri taco tallerken og deres gnocchi i ostesauce lavet på spinat og ris. Begge meget velsmagende retter, som vi var nødt til, at få op til flere gange.

På Bali Buda er udvalget stort og alle deres ingredienser enormt friske, og de har et stort fokus på lokalområdet. Stemningen er hyggelig og afslappet og de har åbent både til morgen, middag og aften. Man kan slænge sig i en sofa og nyde en kop kaffe eller sidde på de skønne træmøbler og nyde et godt måltid!

Et godt stort måltid på Bali Buda starter omkring 25 til 30 kr.

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *