Da Nicolajs familie overraskede os med, at de gerne ville ned at besøge os, faldt valget hurtigt på Bali. De er vant til ferier i Danmark, hvor der bliver oplevet en masse og derfor vidste vi, at en destination med mange spændende oplevelser var et must og Bali var det helt perfekte match.

Vi tog til Bali fjorten dage før de ankom og havde derfor god tid til at arbejde og begynde planlægningen af de oplevelser, vi skulle på sammen. Vi havde intet imod at tage roller som rejseguides, men vi fandt hurtigt ud af at det blev svært at skrue det helt perfekte program sammen, fordi der er så enormt mange muligheder!

oplevelser-bali-2Små stande ved vejene med diverse brochurer var der nok af og vi så vores snit til at tage en ordentlig bunke med hjem, uden at skulle snakke med en af de mange sælgere. På den måde havde vi nemlig fred og ro til at kigge dem igennem og udvælge inden der kom tilbud flyvende fra højre og venstre. Vi tog en eftermiddag ud og gennemgik stort set hele øen for de oplevelser der var mulige. Vi fandt hurtigt frem til, at det at leje en privat chauffør, der kunne tage os rundt til alle de steder vi gerne ville opleve, var en både god og billig løsning.

Vi lavede en plan med alle de oplevelser vi synes så spændende ud og da Nicolajs familie lige havde brugt den første dag på at vænne sig til varmen og den nye kultur, præsenterer vi dem for vores planer. De var heldigvis med på det hele og vi gik derfor på jagt efter en passende chauffør!

oplevelser-bali-1Og de er bestemt ikke noget problem at finde! Vi fandt en rigtig god en af slagsen, som også selv havde en række idéer til, hvad han synes vi skulle opleve. Disse fik han fint kombineret med vores ønsker og vi endte med hele tre dage i hans selskab, hvor vi virkelig fik oplevet øen. Vi betalte ham et sted mellem 250 og 300 kr. for ture der varede fra morgen til aften. Udover dette var der selvfølgelig betaling til diverse indgange, køb af souvenirs og middagsmad. Alt i alt synes vi det var virkelig fornuftige priser – især når man tænker på at vi var seks mennesker af sted og vores chauffør Ketut var dygtig til, at fortælle os om de steder vi besøgte.

Bali kan være meget uoverskueligt, fordi der er så mange interessante ting at se. Vi valgte at kigge alle mulighederne igennem og derefter lave en liste med vores favoritter. Disse blottede vi så på forskellige dage i forhold til hvor på øen de lå. Vi synes det var svært at vide hvor meget det var muligt at nå på en dag, da vi ikke gad at stresse rundt, men her var Ketut god til at veje ind med hans erfaringer.

oplevelser-bali-3Går turen til Bali så kan i se frem til en oplevelsesrig og spændende ferie, som i kommer til at kunne huske mange år frem. Vi har lavet en lang række indlæg om alle vores oplevelser på øen, som i skal være meget velkomne til at læse. Hvis det hele stadigvæk virker lidt uoverskueligt, så må i hellere end gerne kontakte os. Vi nød at lege rejseguider og skal med glæde gøre det igen!

/Malene

2 Comments

 1. Hej med jer 🙂
  Har I oplysningerne på den chauffør i brugte? Vi tager nemlig til Bali i næste måned og er på udkig efter en privat chauffør.

  • Malene & Nicolaj

   Hej Carina,
   Nej desværre, men det er intet problem at finde en privat chauffør på Bali både inden og bestemt heller ikke når I først er der – Bali drukner i folk der gerne vil køre rundt med turister 😛
   Håber I får en fantastisk tur. Skriv endelig hvis I skal have et par tips med på vejen. Elsker Bali!
   /Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *