Det var igennem Helle jeg blev opmærksom på Bali Tree Top og efter at have prøvet Gorillaparken i Vejle til min søsters polterabend, var jeg mere end frisk på denne udfordring. Forhindringsbaner i trætoppene er lige efter min bog! Nicolaj var dog ikke helt så begejstret for idéen, som jeg, da han mente at hans højdeskræk, ville blive sat lidt på prøve.

Vi blev dog enige om at det var en god måde at få testet den lidt af og at han jo altid kunne stoppe, når det blev for meget af det gode!

Vi snuppede en scooter og kørte fra Ubud mod den botaniske have, hvori man finder Bali Tree Top Adventure Park. Den botaniske have ligger på det nordlige Bali for foden af Mount Bratan. Det var lidt af en køretur og da vi nåede frem efter et par timer, var vi begge godt ømme bagi. Men man ser så meget mere på en scooter end i en bil, og vejret var heldigvis skønt!

Vi havde booket tid igennem Facebook, så vi var sikre på der var plads til os. Det skulle vise sige at vi næsten var de eneste i parken, men hellere være på den sikre side, når køreturen var så lang. Vi betale et beskedent beløb for indgangen til den botaniske have og ca. 170 kr. pr. mand for Bali Tree Top, og vi kunne så boltre os i trætoppene i 2,5 time. Jeg tror sagtens vi kunne blive endnu længere, hvis vi havde lyst, men efter ca. 2 timer var vi begge helt udkørte!

Bali Tree Top har åbent alle dage fra 9.30 til 18.00, men vi vil helt sikkert anbefale, at man kommer seneste kl. 12.00, da skyerne lægger sig som et tykt tæppe over parken omkring kl.14.00. Vi havde planer om, at tage en tur rundt i haven og kigge på nogle af de mange vilde orkideer, inden vi kørte tilbage til Ubud. Men desværre var luften så kold og fugtig, at vi skyndte os at suse ned af bjerget igen og tilbage til den varme sol.

Bali Tree Top er en sjov udfordring for hele familien. Der er baner i flere sværhedsgrader og højder og selvom nogle af forhindringerne godt kunne trænge til en opfrisker, så fungerer alt upåklageligt. Man får en kort itroduktion og medarbejderne holder godt øje med en undervejs. Der er vand til rådighed og der er mulighed for, at ligge sine ting ind i et aflåst skab, mens man er op i trætoppene.

Vi hyggede os virkelig og kom begge på prøve igennem de 7 baner. Nicolaj lod mig om de sidste baner og havde derfor god tid til, at tage en masse billeder af mig i trætoppene. Vi valgte dog også at købe et billede af os hver med hjem, som en fotograf havde taget, mens vi legede i træerne. Et billigt og godt minde!

/Malene

Tags

2 Comments

 1. Det lyder som om i havde en skøn oplevelse i trætoppene. Dejligt i kunne blive inspireret og tak for link 🙂
  Scooter er bare en skøn måde at komme rundt på og få alle de fantastiske indtryk med hjem.
  Mvh. Helle

  • Malene & Nicolaj

   Det kan du tro vi havde 😀 Og tusind tak for inspiration 😉
   Virkelig – vi savner det også rigtig meget. Man ser bare ikke nær så meget i en bil.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *