En enorm populær restaurant og efter vores mening, også helt acceptabel. Der findes to af slagsen i Ubud, men vi besøgte kun den ene, som lå meget tæt på vores hotel. Vi endte med at spise en del gange på Biah Biah til frokost, hvor prisniveauet er i den billige ende.

Menukortet er lokalt og de brander sig selv på, at serverer balinesisk tapas. Derfor er de fleste portioner også små og man er nødt til at bestille 2-3 stykker pr. mand, for at blive mæt – i hvert fald hvis vi snakker aftensmad.

Jeg var enormt glad for deres lokale pølse, som hedder Urutan Goreng. Portionen består af en krydret og godt stegt pølse, som er skåret i stykker og en lille kål/spire salat med kokosflager. Mængden er ikke overdådig, men den passende fint til mig og er meget velsmagende. Nicolaj var især glad for flere af deres supper. Hans favorit er let krydret med karry og fyldt godt op med både kylling, nudler og grøntsager.

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published.