Efter at have drønet rundt på scooter utallige gange i Asien, er vi nok blevet lidt bidt af den frihed, det medfører. Og scootere er bare ikke altid helt så smarte i denne del af verden. Vi har ofte lejet biler for en dag på vores ture rundt i Europa, men det har ofte været lidt spontant og ikke særlig gennemtænkt. Derfor er det også blevet en dyr fornøjelse, som vi måske ikke har fået det maksimale ud af.

Siden vi er kommet hjem fra vores år i Asien, er det blevet til et par weekendture rundt i Europa. Her har det at leje en bil ikke været en nødvendighed, da alt har været inde for gå afstand. Og selvom vi har elsket denne form for småture især i år, hvor fokus har været et lidt andet sted end rejser, så drømmer vi selvfølgelig om, at tage på nogle lidt længere ture igen næste år. Måneder af gangen bliver det nok ikke til og vi regner også med at blive i Europa, da der stadigvæk er mange lande på ønskesedlen.

Vi er nok ikke typerne der nogensinde kommer til at tage på decideret bilferier, men at kunne leje en bil, når man lander i lufthavnen og på den måde nemt udforske et lidt større areal – er lige efter vores bog. Vi har f.eks. overvejet en tur til Island – hvor en lille bil man kan drøne rundt i, jo vil være helt perfekt.

Tiden i Asien har lært os meget – og især, at man næsten aldrig behøver at betale fuld pris. Hvor man i Asien prutter om prisen, så er brugen af nettet, hvor adskillige rabatter er tilgængelige, vejen frem herhjemme! Vi ser frem til, at sætte os endnu bedre ind i, hvor der er penge at spare på biludlejning og vi er sikre på, der nok også er mange gode råd, at hente fra andre rejselystne danskere.

One Comment

  1. Håber at i har det godt. Tak for de mange rejse inspirationer og tips til at få rabat. Jeg håber at vi alle snart kan leve mere normalt og at alle kan få hjælp.
    Ps. Jeres “Besøg os på Youtube” imbed fungerer vist ikke længre ;-).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *