Vi har efterhånden været på farten længe og selvom vi oplever en masse, kan der også hurtigt gå dagligdag i den, når man arbejder så meget, som vi gør. Derfor sørger vi for af og til at lave en date night, hvor vi bare nyder hinandens selskab og der ikke bliver snakket arbejde! I Kuala Lumpur, hvor vi efterhånden har været en del gange, tager vi altid en tur i biografen.

Udover at det koster en brøkdel af hvad det gør derhjemme, så er det også bare en hyggelig tradition og indtil nu har vi set nogle gode film og spist en masse popkorn med karamel! Et godt tip til hvis man tager i biografen i Asien, er at huske trøje og lange bukser – det er afsindigt koldt!

datenight-1Vores sidste date night i Kuala Lumpur stod på store burgere og lettere kvalmende milkshakes, på den amerikanske burgerrestaurant Johnny Rockets og derefter en tur i biografen, for at se Independence Day. En virkelig hyggelig og vellykket aften, hvor der også blev tid til lidt shopping inden filmen startede.

Det at lave en date night i ny og næ, er vigtigt for os som langtidsrejsende. For selvom vi spiser ude næsten hverdag og tit er ude og opleve nye ting, så er det vigtigt også at tage sig tid til hinanden, uden det skal handle og arbejde, indlæg til bloggen eller lignende. Jeg ser allerede frem til næste date night, hvor jeg håber, at kunne få lokket Nicolaj med ud og spise lidt sushi.

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *