Vi har planer om, at skulle besøge én eller flere af de små øer, der er placeret tæt ved Phuket. Om vejret bliver til det, er ikke let at sige, da der det meste af tiden er ret gråt her. Og så er der også lige spørgsmålet om, hvilken eller hvilke øer, vi skal satse på? Det oplagte valg er slevfølgelig Koh Phi Phi, som vi overvejede meget kraftigt mens vi var på Koh Lanta, men efter at have læst lidt mere om øgruppen og vejret taget i betragtning, så tror jeg ikke det bliver vores første valg.

Vi har derimod snakket lidt om Koh Hae, Koh Bon og Koh Kaeo, som alle ligger sydligt for Phuket. Normalt ville vi tage på en ø tur for at snorkle, men med understrøm og store bølger virker det ikke som om, det er en mulighed i disse måneder af året. Derfor går vi mere efter små øer tæt ved, som vi kan gå på opdagelse på og dase ved stranden. Med de tre øer her, tænker vi lidt på ø-hop, da de ligger relativt tæt og kan alle nås fra Rawai i løbet af 15 til 20minutter.

øer-ved-phuketJeg må indrømme, at jeg ikke har planlagt så meget endnu. Nok mest fordi jeg er bange for, at blive skuffet, hvis det ikke kan lade sig gøre. Indtil nu har vejret været meget varierende og der har derfor også været dage med høj sol og kun lidt blæst, men september skulle være den mest regnfulde og jeg gider ikke på havet på en gråvejrsdag.

Der er ellers nok øer at vælge imellem og udover de tre jeg allerede kort har nævnt, syntes jeg også Racha, Koh Panyee, Koh Maphrao og selvfølgelig Similan Islands, der er placeret lidt længere væk, alle lyder virkelig fantastiske!

Hvilke erfaringer har I med øer nær Phuket og er der nogle, I vil anbefale?

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *