Ideen med dette indlæg er, at skrive hvorfor vi synes det er AWESOME at rejse – inden vi tilbringer ét helt år i udlandet. Når vi går mod enden af 2016, så vil vi skriver endnu et indlæg for, at se om vores holdning til at rejse har ændret sig – eller om der er kommet flere punkter til listen.

Lesbos - huse og vand-2

Her er 5 grunde til, at det er AWESOME at rejse.

No. #1: Supermarkederne er bare federe

Okay, vi starter med en af de mere mærkelig, men som vi altid har sat pris på, på vores rejser. Det er simpelthen bare federe at handle ind i udlandet, hvor gaderne bugner med sælgere og supermarkederne har et langt større – og sjovere – udvalg af produkter. Har du f.eks. set hvor mange Kinder Surprice-produkter der findes? Eller hvor mange muligheder man har, når det kommer til juice?

No. #2: Materialisme og mere-mere=godt kulturen forsvinder

Når du er tvunget til, at skulle have alle dine ejendele i en kuffert/rygsæk, så forsvinder mere-mere=godt kulturen hurtigt. Du har simpelthen ikke plads til særlig meget, og påskønner endnu mere de ting du faktisk har med dig. Du lærer at begrænse dig ift. praktiske såvel som ikke-praktiske ting.

Eksempelvis har jeg kun ét ”smykke” (mit ur) med på rejsen, men jeg er blevet langt gladere for dette ene ur. Herudover er min Kindle ligeså blevet en af mine meste dyrebare ejendele.

No. #3: Mere åben overfor nye relationer og kulturer

Dette er et punkt som jeg altid personligt har haft svært ved, som jeg kan se ændrer sig når man befinder sig i udlandet blandt fremmede. Efter kort tid bliver du mere modtagelig overfor nye relationer og kulturer. Et punkt som jeg især ser frem til, i vores kommende rejse i 2016.

No. #5: Det gør dig gladere

Om det er muligheden for, at tilbringe mere tid sammen med Malene eller det at komme væk fra de vante rammer ved jeg ikke, men at rejse har altid gjort mig gladere. Ikke blot på selve rejsen men også bagefter – en ting der øjeblikke kan bringe et smil frem hos os, er især et minde fra en tidligere rejse.

Selvfølgelig burde der stå ”måske”, da vi selvfølgelig ikke kan garantere at man bliver gladere af at rejse. Hvem ved, måske man også kan få for meget af det?!.

 

/Nicolaj

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *