Selvom det kan være en fuldkommen fed oplevelse at besøge Universal Studios forlystelsespark i Singapore, så er det selvfølgelig ikke uden besvær at besøge parken. Der er nemlig tale om en meget velbesøgt og international forlystelsespark, og med alle de besværligheder der således kan følge med.

Den primære problemstilling er selvfølgelig, at der er rigtig mange mennesker der hver dag besøger Universal Studios Singapore. Forlystelsesparken har åben stort set hele året, og besøges af flere millioner mennesker. Har man været i Singapore i et par dage, som næsten over alt byder på mange mennesker, er dette selvfølgelig ikke udsædvanligt.

universa-lstudios-singapore-7Men der er tale om en forlystelsespark fyldt til randen med forlystelser, og kun på 1/3 af den plads, som du f.eks. finder i en park som Djurs Sommerland – men med langt flere besøgende. Når du oveni det ligger antallet af ”mindre tålmodige” børn, kan det hurtigt virke som en umulige situation at besøge Universal Studios forlystelsesparken i Singapore.

Men det er muligt at få en fed oplevelse i Universal Studios, og det er helt bestemt vores anbefaling at besøge parken, hvis du befinder dig i Singapore – eller et andet sted i Asien, da der er mange billige flybilletter til Singapore. For at skabe den bedst mulige oplevelse, så vil vi anbefale dig at følge vores tips til en god dag i parken.

11 tips til en god dag i Universal Studios Singapore

Tip 1: Forsøg så vidt muligt at besøge forlystelsesparken i lavsæsonen. Der er et mindre antal af besøgende, og herved mindre tid i køerne.

Tip 2: Prøv de helt store og populære forlystelser tidligt eller sent, hvor køerne er mindst. Dette gælder f.eks. Battlestar Galactica, Return Of The Mummy etc.

universa-lstudios-singapore-8Tip 3: Tro ikke at der er en kort kø, fordi du ikke kan se denne udefra. Disse er gemt meget væk, og kan være utrolig lange inde i selve forlystelsen. Gå efter de forlystelser, som reklamerer med kort kø tid.

Top 4: Det koster penge at opbevare tasker etc. i aflåste skabe, undtaget i skabende ved forlystelsen Battlestar Galactica. Her får du 1-2 timers gratis opbevaring, som altid kan fornyes ved at flytte tingende til et nyt skab.

Tip 5: Tænk over antallet af genstande der tages med, da der er flere forlystelser, hvor man slet ikke må medbringe noget (heller ikke i lommerne).

Tip 6: Køb dine billetter til indgang og tranport dertil inden, da køerne til selve øen kan være lang.

Tip 7: Klargør dig selv til ventetiden i køen, så denne føles mindre. Find f.eks. på et par smålege i kan hygge jer med sammen, eller brug tiden på at planlægge resten af jeres ferie.

universa-lstudios-singapore-9Tip 8: Gå en tur i parken og hold øje med, hvilke forlystelser som ikke tillader genstande i lommerne. Så kan i nemt planlægge efterfølgende, hvornår I skal have jeres genstande opbevaret i skabe etc.

Tip 9: Vær forberedt på at blive våd, da flere forlystelser har denne mulighed. Er der solskin tørrer det hurtigt, men det kan i enkelte tilfælde være en smule mere end blot et vandsprøjt.

Tip 10: Overvej hvor vigtigt det er for jer, at nå alle forlystelserne. Man har muligheden for at købe ”Express Pass”, som kan skaffe en forrest i køen ved udvalgte forlystelser – husk at bruge dette fornuftigt.

Tip 11: Overvej ”Single Line”-køerne, hvor man kan komme forrest, da disse benyttes til at fylde forlystelserne helt op. Brug især disse, hvis enkelte i selskabet ønsker en ekstra tur i udvalgte forlystelser.

/Nicolaj

4 Comments

 1. Har været i to andre universal studios, og kunne helt klart tænke mig at prøve denne her også nu! Jeres indlæg har givet mig blod på tanden 🙂

  http://groove.st/

  • Malene & Nicolaj

   Nej desværre ikke endnu, men vi vil enormt gerne 😀
   Dejligt at høre 😉 Lyder som om du har været i flere – nogle du kan anbefale?

 2. Hej Malene og Nicolaj
  Tak for gode tips. Vi skal besøge parken i juli 2018.
  Vi er to voksne og 3 store teenage drenge på 17 år.
  Vi overvejer at købe et City pass hvori der er inkluderet en billet til parken(5 dages City pass) og så evt. Tilkøbe et Express pass i parken. Kan man købe de Express pass overalt i parken ?
  Mvh mia

  • Malene & Nicolaj

   Hej Mia

   Så vidt jeg husker ja – så kan du køber det flere steder i Parken.
   Jeg ville dog spørge ved indgangen – da sådan noget jo har det med at ændre sig 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *