Jeg havde en forventning om, at jeg skulle spise rigtig mange forårsruller i Vietnam og efter halvanden uge uden en eneste, besluttede jeg mig for, at finde de bedste i Hanoi. Om det faktisk var de bedste i byen skal ikke vides, men jeg tror det nu ikke! Søgningen gik lidt hurtigt og et gadekøkken fremfor en restaurant, havde nok været et bedre bud. Men selv om de forårsruller vi smagte, varierede en del i smagen og nogle af dem nok var lidt for specielle til vores smag, så fik vi helt sikkert en unik oplevelse.

Nicolaj meddelte tjeneren med det samme, at vores bestilling nok var lidt speciel, men at vi altså gerne ville prøve alle deres typer af forårsruller. Så det endte med at blive til fem forskellige forretter.

fora%cc%8arsrulleaften-3Ingen af de forårsruller vi fik kommer på min top fem, men derfor tror jeg nu nok alligevel, jeg vil huske flere af dem i ret lang tid. De mest specielle vi fik og dem jeg faktisk personligt bedst kunne lide, var fastsat til en ananas på pinde. Ananassen var udhulet, havde små huller og i midten stod et stearinlys. Hele anretningen var meget udover det sædvanlige og selve forårsrullerne havde et hint af kanel, var enormt sprøde og mindede mere om en dessert end en forret.

fora%cc%8arsrulleaften-2 fora%cc%8arsrulleaften-1Restauranten vi besøgte hedder Little Hanoi og ligger ikke langt fra Ho Hoan Kiem søen. Selvom jeg nok ikke vil anbefale lige netop det sted, hvis man er på udkig efter de bedste forårsruller i Hanoi, så var udvalget stort og smagsoplevelsen ud over det sædvanlige. De friske forårsruller skuffede dog meget, så dem ville jeg holde mig fra.

Kan i anbefale et godt sted at spise forårsruller i Vietnam?

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *