Da vi kiggede efter lejlighed på Phuket, var Rawai et af de steder vi overvejede. Rawai ligger helt sydligt på øen og er især kendt for deres store fiskemarked. Det endte ikke med at blive i Rawai området vi bosatte os, men derimod midt på øen i Kathu – lige mellem Patong og Chalong!

En af vores første scooterture rundt på øen, valgte vi at køre sydpå og så var det selvfølgelig lige til højrebenet, at nyde vores frokost ved vandkanten i Rawai! Den lille gade langs stranden, er fyldt til renden med restauranter og små fiske boder med mange levende fisk og skalddyr, som man kunne udpege og derefter få tilberedt i restauranterne. Vi prøvede et lignende koncept på Bali, med Nicolajs familie, med stor succes, men i dag valgte vi, at kigge på et menukort i stedet.

frokost-rawai-1 frokost-rawai-2Selvom vi godt vidste at stedet nok var lidt af en turistfælde, så går man aldrig helt fejl af det thailandske køkken. Vi nød en udmærket frokost, med den bedst mulige udsigt lige ved havet! Jeg valgte tro mod placeringen en ret med lidt rejer og skaldyr, mens Nicolaj gik i kast med en omgang kylling i karry. Om vi kommer forbi igen, tror jeg ikke, for selvom stedet var udmærket, så var det nok mest udsigten, jeg kommer til at kunne huske.

Kan i anbefale nogle gode spisesteder på Phuket? 

/Malene

Tags

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *