I starten af vores rejse og inden vi overhovedet tog af sted, snakkede vi en del om hvorvidt vi skulle lave en anmeldelse af alle de hoteller, hostels og homestays vi kommer til at bo på i løbet af det næste års tid. Men så snart vi kom af sted faldt det os egentlig ret naturligt, at det kun blev dem der virkelig har gjort et indtryk, vi har lyst til at dedikerer et helt indlæg til!

Og et sted vi vil huske, det er Groser´s Inn bestemt! Kuala Lumpur var en rigtig svær destination at finde et ordentlig sted at bo. For selvom vi lever på budget, så har vi altså også lidt krav og forventninger og vi er ved at have en nogenlunde idé om, hvad vi kan få for pengene, hvis vi blot tager lidt tid ud af kalenderen og tager forhandlerhatten på.

Groser's innGroser's inn1Vi havde booket to nætter på forhånd inden vi landede i Subang lufthavn lidt udenfor Kuala Lumpur. Hotellet lå lige midt i China Town og var uden vindue, men ud fra anmeldelserne var det, det bedste jeg lige kunne finde indenfor vores budget i dette område. Allerede efter første nat var vi enige om at det ikke var stedet vi skule blive de næste ca. 12 dage! Det at der ikke var noget vindue fungerede slet ikke for os og derudover krævede de flere penge for værelset, end de havde oplyst på Booking.com.

Vi brugte derfor den første dag på at gå rundt til hotellerne i området og fandt heldigvis ret hurtigt det helt perfekte sted! Vi var tæt på ikke at gå derind, fordi der stod hostel og ingen af os lyst til sengesal og fælles badeværelse. Men vi gav det en chance og det kan i tro vi blev glade for!

Groser's inn4 Groser's inn3Groser’s Inn er er hostel med karakter! Det ligger placeret i en gammel bygning med skæve vinkler, en tagterrasse og sjove små opholdssteder. Værelserne er slidte og det er langt fra nyt, og kunne nogle steder trænge til en støvsuger, men det var det helt perfekte sted for os at bo i vores tid i Kuala Lumpur!

Groser’s Inn har både sovesale, private værelser med delt badeværelse og værelser med eget badeværelse. Vi endte faktisk med at vælge et værelse med delt badeværelse til vores egen overraskelse. Vi faldt nemlig for et værelse i en lille gårdhave, hvor vi kunne sidde og hygge om aftenen og da stedet ikke var overrendt imens vi var der, ventede vi kun meget få gange på at komme til!

Groser's inn5 Groser's inn6Vi betalte ca. 80 kr. pr. overnatning for vores lille værelse med ventilator. Vi benytter faktisk ikke aircon nogle steder, også selvom det er der! Det er nemmere bare at vende sig til varmen, når man er så længe af sted og det var egentlig også kun hårdt i starten! Derudover lejede vi et par håndklæder til 3 RM stykket. Alt i alt er rigtig hyggeligt og karakterfuldt hostel, som vi helt sikkert vil overnatte på igen, hvis vi i fremtiden skulle komme forbi byen.

Update: Efter at have boet på Groser’s Inn i op til flere gange, er vi stadig helt vilde med stedet. Det er et af de billigste og hyggeligste steder at bo i Kuala Lumpur. Du er tæt på næsten alt, og kan nemt tage de gratis busser rundt i byen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *