Vi er faktisk smuttet fra Senggigi og videre til Gili Trawangan, men inden indlæggende kommer til at handle om denne lille paradis ø, så skal oplevelserne i Senggigi lige foreviges her på bloggen.

Og et indlæg om det hyggelige homestay, hvor vi boede i fjorten dage skal også med. Vi er, som mange af jer nok har fundet ud af, ikke backpackere og derfor bor vi relativt længe de samme steder. Vi valgte at blive i Senggigi i fjorten dage, fordi vi også gerne ville nå at opleve Gili øerne, inden vi ikke længere er velkomne i Indonesien på grund af deres visum regler.

indahhomestay1 indahhomestay2Vi booked et værelse på Indah Homestay inden vi rejse fra Danmark, da ingen af os følte for at gå rundt og kigge efter et hotel, når vi ankom efter mange timers rejse. Vi besluttede os for en uge til at starte på og forlængede derefter vores ophold på det lille hyggelige hotel, med en uge mere. Indah homestay ligger inde af en lille vej – som nok nærmere kan beskrives som en asfalterede sti, lidt væk fra hovedgaden. Selvom det kunne være lidt irriterende i længden, at skulle gå et stykke for at f.eks. finde det nærmeste supermarked, så satte vi alligevel pris på placeringen, da det sænkede lydniveauet en hel del.

Hotellet var en lille grøn oase, som lå placeret imellem en lille landsby og et stort hotel der var ved at blive bygget. Det larmede af og til fra byggegrunden, men ikke nok til at vi ikke kunne arbejde. På grunden boede familien der ejede hotellet også, i deres eget lille hus og der var bare en super god stemning. Hotellet er helt klart for dem der rejser på budget, da det kun lige har det basale, men for os fungerede det rigtig fint. Jeg fik desværre ikke lige taget nogle billeder at selve værelserne, men de bestod af en seng med en virkelig god madras, et bord med tilhørende stol og en lille reol. Badeværelset er udendørs, hvilket vi begge synes lød fedt og eksotisk hjemmefra og selvom det havde sin charme, så var det lidt upraktisk, på grund af de mange dyr der fandt vej derind.indahhomestay3indahhomestay4Hvis jeg skal sige en eneste negativ ting om Indah homestay, så må det være alle de mange myg. Jeg ved ikke om vi tiltrak dem mere end andre eller det var det udendørs badeværelse, der gjorde det største udfald, men vi var i hvert fald hårdt ramt.

Vi vil på et senere tidspunkt dele vores budget fra Indonesien med jer, så i kan få et indblik i hvad man skal spare sammen, eller for vores vedkomne tjene på vejen, for at kunne få en daglig dag til at fungere.

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *