Det var egentlig lidt af en tilfældighed, vi kom forbi Khao Khad udsigtstårnet, på en af vores ture rundt på øen. Vejret var dejligt, men lidt overskyet og vi kørte lidt rundt på må og få for pludselig at ende på en bakke med et lille tårn. Der skulle vi selvfølgelig op og kigge!

Man får en skøn udsigt fra tårnets top og hvis det blot havde været lidt klarer den dag, kunne vi sikkert have set meget længere. Udsigtstårnet trænger virkelig til en kærlig hånd ligesom flere turistattraktioner på Phuket, men med gratis adgang og ikke specielt mange besøgende, er der nok ikke den helt store forretning i stedet.

khaokhadHvis man er i området f.eks. i forbindelse med en tur på stranden eller et besøg i Phuket Akvarium, er en tur forbi udkigstårnet ganske hyggelig. Man får et godt overblik over øen, men det er bestemt ikke noget man behøves at køre efter. Hvis man er til gode udsigter vil vi hellere forslå Big Buddha, hvor man foruden den enorme statue får den skønneste udsigt over det meste af øen fra.

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *