På vores rejse i Asien overvejede vi mange gange, om et madkursus ikke kunne være fedt. Vi besluttede os for, at det skulle være i slutningen på vores rejse, så vi forhåbentligt kunne huske nogle af de lækre retter, når vi kom hjem igen. De sidste måneder slog vi os ned på Bali og efter lidt snakken frem og tilbage besluttede vi os for, at et mad kursus i Indonesien faktisk ikke, var noget nogle af os vægtede specielt højt. Maden var fin, men i forhold til f.eks. Thailand og Vietnam, var vi ikke synderligt imponeret.

Men et kursus blev det til og et hårdt og lærerigt et af slagsen!

Efter lidt søgen på nettet fandt vi frem til et lille kunst studio udenfor Ubud, som tilbød at man kunne komme på malerkursus. Vi synes begge rigtig godt om, især den traditionelle balinesiske malerkunst og bestilte derfor et kursus hos dem, med transport fra vores hotel.

Efter 10-15 min. kørsel stoppede vi ved et lille studio i en landsby nær Ubud, hvor vi endte med at benytte det meste af dagen med, at prøve kræfter med den balinesiske malerkunst. Foruden os, var der en sød australsk pige, som var mægtig dygtig og langt mere tålmodig end os.

Vi endte med to billeder, hvor vi stort set har tegnet alt selv efter et andet billeder. Først stregtegning med blyant, derefter optegning med tusch i forskellige farver, skygger og til sidst farvelægning. Det tog hele dagen og vi var virkelig trætte og ret sultne, da vi satte fødderne på vores hotel igen. Helt sikkert en mindeværdig oplevelse, vi vil anbefale, hvis man har god tid på Bali. Selvom billederne måske ikke blev de største kunstværker, så er de et fantastisk minde, at kunne tage frem og kigge på, fra tid til anden!

/Malene

Tags

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *