Når øen kun er 7 kilometer lang og 1 kilometer bred på det smalleste stykke, kan du hurtigt få set og oplevet øen og dens mange strande. Man finder hurtigt ud af, at det er begrænset hvad man egentlig kan se og opleve på øen. Mange turister befinder sig ved White Beach, og benytter stranden og vandsporten som primære aktiviteter. Men en række af de rigtig fede eventyrer finder du udenfor Boracay, hvor du støder på enkelte mindre øer og flotte koraler.

Der findes en række forskellige turer, hvorfra du får mulighed for at opleve hele øen fra vandet. Med en sejltur omkring øen, er det oplagt at besøge nogle af de mange strande samt de omkringliggende øer. Eksempelvis er Crocodile Island et af de steder, hvor du har mulighed for at opleve et flot koralrev og dertilhørende mangefarvede fisk. Selve øen er ikke noget i sig selv, og faktisk utrolig kedelig at kigge på – men har du muligheden for at komme under vandet, kan du opleve Lionfish, Clownfish, Parrotfish og hvis du er heldig en vandslange eller en skildpadde. Der findes flere forskellige steder på/omkring Boracay, hvorfra koral- og fiskelivet kan opleves, og også direkte fra stranden på Boracay. Men koralrevet ved Crocodile Island er ikke et, som man skal snyde sig selv for.

Selvom du kan støde på mange turister ved Crocodile Island, er det nemt at finde et område uden turister. Selve koralrevet er stort, og hvis du har svømme- og dykkeegenskaberne i orden, kommer du hurtigt væk fra turisterne. I videoen herunder udforsker vi fisk og koralrevet ved Crocodile Island, som vi havde muligheden for at besøge på en af vores turer omkring øen.

Udover at besøge Crocodile Island, så har du også mulighed for at besøge Crystal Cove – en lille ø med grotter, god udsigt og små museer. Øen har en række naturlige grotter langs kysten, som nemt kan tilgås fra øen eller vandet. Enkelte af grotterne er forbundet således, at du kan gå under jorden fra den ene til den anden. Herudover byder øen på flot natur, dyreliv, små museer og rigtig god udsigt til omkringliggende hav, øer og klippeformationer.

At opleve en række af de 9 flotte strande på Borcay, er ligeså en mulighed på en bådtur omkring øen. Her er f.eks. Puka Shell Beach, Bulabog Beach eller Diniwid Beach et besøg værd. De fleste turer omkring øen, giver mulighed for at besøge udvalgte af disse strande, og resten kan du nemt besøge med hjælp fra en tricycle.

/Nicolaj

2 Comments

  1. Ej, hvor ærgrer jeg mig over, at vi ikke fik oplevet alt det, da vi var i Filippinerne! Jeg savner allerede helt vildt at være tæt på vand, snorkle, dykke, og ja, generelt udforske verden under havets overflade. Det både lyder og ser skønt ud!

    • Malene & Nicolaj

      Det var virkelig også skønt – vi ville bare gerne have haft dobbelt så lang tid der 😀 Det kan jeg bestemt godt forstå. Vi er i KL lige nu for en uges tid og savner også helt vildt både sand og vand. Heldigvis går turen videre til Bali på tirsdag 😀 Håber i nyder foråret derhjemme 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *