Forinden Phu Quoc havde vi kun kørt på scooter i Thailand. Efter Ho Chi Minh var vi lidt spændt på, om det at køre scooter i Vietnam overhovedet var en god idé, men heldigvis viste det sig at være meget lige til. For selvom øen er i gang med den helt stor udvikling, så er trafikken og antal af veje stadig meget begrænset.

Phu Quoc er en forholdsvist stor ø og man skal ikke gøre sig forhåbninger om, at kunne opleve hele øen på en dag. Derfor valgte vi også at tage to dage ud af kalenderen – til at suse lidt rundt. Det blev en tur til mod nord og en mod syd! Antallet af attraktioner er ikke overvældende og derfor kom det for vores vedkomne mere til at handle om vind i håret, strandture og blot at se, hvor det egentlig var, vi befandt os.

phuquoc-scooterScooteren lejede vi igennem vores hotel og gav 130.000 dong, som svarer til ca. 40 kr. og benzinen blev tanket ved en nærliggende tankstation. Det hele gik meget gnidningsfrit og vi så mange andre rejsende på vores ture, der også havde begivet sig ud på to hjul.

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *