Det ene kæmpe shopping center efter det andet, hvor man virkelig kan få alt, hvad hjertet begærer. Forventningerne til Orchard Road blev bestemt indfriet og selvom vi ikke selv skulle shoppe, så var det alligevel en oplevelse at gå rundt mellem de mange centre og indånde storbyen.

Orchard Road strækker sig hele 2,2 km og på den strækning finder du mere end 20 shopping centre, som både går opover og især under jorden. Hvis du virkelig har brug for at pleje din shopping lyst, er der ingen tvivl om, at det er denne gade, du skal søge hen imod. Metroen går lige til døren og du behøves næsten ikke bevæge dig udenfor i varmen, da de fleste centre er forbundet på den ene eller anden både.

orchardroad-1 orchardroad-2På Orchard Road er der selvfølgelig også noget for alle prisniveauer og søger du efter de populære mærker, som også er til at betale, skal du for det meste ned i centrerets nederste etager. Der er en verden helt for sig selv dernede og man kan hurtigt fare vild blandt de utallige High Street kæder. Efter en hurtig frokost fandt vi tilbage til metroen og tog videre, for at se hvad China Town og Little India havde at byde på.

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *