Tiden på Gili Trawangan gik hurtigt og vi nåede stort set ikke at få blogget derfra, andet en smule om Senggigi. Dårligt internet samt konstante strømafbrydelser voldte os en del besvær og derfor blev de fleste vågne timer, dedikeret til bare at få arbejdet, så meget som muligt.

Vi havde dog tid til at udforske den lille ø ved en række gåture og en enkelt cykeltur rundt om hele øen. Gili Trawangan er nemlig kun 2 km bred og 3 km lang og derfor kan man nemt komme rundt til fods. Vi havde snakket om at gå hele turen rundt om øen langs stranden, men det var så afsindigt varmt, så vi ombestemte os og lejede et par cykler i stedet for.

DCIM100GOPROG0061261.

Vi boede på det samme lille homestay i hele perioden og fik der lov til at leje to cykler i 2-3 timer for kun 60.000 idr (ca. 30 kr.). Turen rundt om øen havde vi læst os frem til, kun skulle tage ca. 1,5 time, men vi pakkede cyklerne med lidt frokost, så vi kunne holde en lille picnic på halvvejen.

Det var en rigtig sjov oplevelse at cykle øen rundt og vi fik taget en masse billeder og film. Flere steder var man nødt til at trække cyklen på grund af sand og selvom det var ret hårdt, så var det bare en del af oplevelsen. Turen tog kun ca. 2 timer, og det var endda med en masse stop undervejs.

cykeltur2 cykeltur3Vi var virkelig lykkelige for, at vi ikke havde valgt at gå turen rundt, for vi var så udmattede, da vi kom tilbage til hotellet. Man kunne selvfølgelig holde badestop undervejs, men på en stor del af vejen var der lavvande og man skulle derfor vade flere kilometer ud, for overhovedet at finde bare lidt vand.

Hvis i kommer til en af Gili øerne, så gør jer selv den tjeneste at tage på en lille cykeltur – det er en skøn oplevelse! Nicolaj filmede en stor del af turen og den har vi brygget sammen til en lille hurtig video her.

/Malene & Nicolaj

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *