Hvis I er til flotte udsigter, så er Phukets sydligste punkt Promthep Cape bestemt et besøg værd. Udsigten over de nærliggende øer samt den flotte strand Nai Harn, trækker turister til og især omkring solnedgang, skulle der være tæt pakket! Selvom vi var forbi Promthep Cape, da solen stod højt på himlen mødte vi alligevel den ene bus efter den anden, fyldt til renden med kinesere. Men selvom turistmængden godt kan virke lidt uoverkommelig, så fejler udsigten bestemt ingenting.

Vi nød at gå rundt i den bagende sol og fik taget en masse billeder af det turkisblå vand, de små øer tæt ved og de store flotte palmer, der var plantet på rad og række. Vi synes også de mange elefanter, i forskellige størrelser, farver og materialer, der var placeret omkring et lille tempel, var enormt fine. Vi fandt aldrig helt ud af hvorfor de var placeret der, men billede værdige det var de skam!

PromthepCape-1 PromthepCape-2Ved Promthep Cape er der selvfølgelig god mulighed for at købe forfriskninger, mad og souvenirs, ligesom alle andre steder, hvor turisterne flokkes. I fyrtårnet er der et lille museum med martime ting samt mulighed for, at nyde udsigten fra en anden vinkel. Man kan nemt få lidt tid til at gå ved det sydligste punkt, men vi valgte nu at springe museet over og køre videre til Nai Harn, for at tage os en dukkert!

Vi har ikke meget erfaring med Phukets mange strande endnu, men Nai Harn var i hvert fald skøn! Dejligt lunt vand, blød sandbund og lidt bølger, som man kunne boltre sig i – det perfekte sted at køle ned efter en lang tur på scooter.

/Malene

Tags

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *