Her i slutningen af august tager vi en smuttur til Singapore, på en forlænget weekend. Både fordi vi har brug for at opleve lidt andet end Phuket, holde fri samt få forlænget vores visum, så vi kan blive den sidste måned på øen, inden turen går øst over. Vi overvejede flere destinationer, men det endte med at blive Singapore, der var det oplagte valg. Det er der flere grunde til, men hovedsageligt fordi det ligger så tæt på og det derfor er nemt for os, at komme dertil forholdsvist hurtigt og billigt.

Da vi kun har fire dage i Singapore, hvor to af dem bliver rejsedage, så har jeg sørget for, virkelig at planlægge vores tid der. Ingen af os har besøgt landet før og vi kunne derfor sagtens have planlagt lidt længere tid der, men som i sikkert ved, så er det ikke ligefrem det billigste lang i Sydøstasien og vi betaler jo allerede husleje på Phuket. Så denne gang må vi nøjes med fire!

singapore-planlægningEn ting der var sikkert fra start, var at vi skulle i Universal Studios – ligegyldigt prisen! Vi er store fans af forlystelsesparker og har besøgt alt alt for få. Resten af planlægningen som bliver en kombination af storbyliv og skøn natur, er jeg blevet inspireret til igennem en masse skønne blogs – danske som udenlandske. Vi kommer nok ikke til at følge vores plan 100%, men det er altid dejligt at have lidt at gå efter. Vi glæder os til vores lille storby-getaway og er helt sikre på, at Singapore nok skal blive en oplevelse.

Dag 1

 • Lander i Singapore omkring kl. 13
 • Indlogering på hotel
 • Prøve Singapore Flyer – Nicolaj vil forsøge at overvinde sin højdeskræk
 • Gå langs Bayfront
 • Se de fantasifulde ståltræer i Gardens by the bay
 • Aftensmad et sted der ser spændende ud!
 • Lysshow ved Marina Bay Sands kl. 20.00
 • Gå på opdagelse i Marina Bay Sands
 • Afslutning med drinks på toppen – uhh det bliver dyrt! 

Dag 2

 • Universal Studios hele dagen – jubiii
 • Et kig i det store shopping center Vivo
 • Gå på opdagelse i China Town
 • Hjem og på hovedet i seng!

Dag 3

 • På lang vandretur i MacRitchie Reservoir med treetop walk
 • Orchard Road med café besøg
 • Aftensmaden skal nydes i Little India

Dag 4

 • En stor og god brunch inden afgang til lufthavnen

Det er de tanker, vi har gjort os indtil nu om vores dage i Singapore. Om vi kan nå det hele, skal jeg ikke kunne sige, for vi gider heller ikke at stresse rundt, men vi vil i hvert fald gøre et forsøg. Nogle af jer vil sikkert undre jer over, hvorfor vi vælger at tage væk fra byen til MacRitchie Reservoir. Det er også lidt atypisk for sådan et kort stop i Singapore, men vi er begge meget hooked på treetop walk og ud fra hvad vi kunnet læse os frem til, er vi nødt til at tage den lange tur på 11 km. for at opleve denne. Noget i har erfaringer med?

/Malene

4 Comments

 1. Jeg er netop kommet hjem fra Singapore og synes som udgangspunkt, at jeres plan lyder spændende. Vi var ikke i Universel, men ville urolig gerne have været. Jeg har nogle ideer som jeg her vil skrive ned:

  – Drik cocktail på Altitude baren ved One Raffles Place, der er verdens højstbeliggende udendørsbar på 63. etage med en flot udsigt udover Singapore. Det koster 30S$ at komme ind, men med i prisen var en G/T. Dette kunne måske økonomisk være et alternativ til både Singapore Flyver og cocktail på toppen af skibet?
  – Spis morgenmad på Hill Street Tai Hwa Pork Noodle, der ligger ved Lavender Metrostop. Dette streetfood sted har fået en Michelin-stjerne. Kom kl. 9:00 eller før for at trække nummer. Kl. 9:30 går det løs, hvor folk stiller sig i kø. Vi ventede i en times tid, men køen bagved os voksende og voksede. Måltidet smagte godt og var billigt for Singapore standarder – 12S$.
  – Hong Kong Soya Sauce chicken Rice and Noodle er et andet sted, der har fået en Michelin- stjerne. Dette steder ligger i Chinatown.
  – Aftensmad på Newton Food Centre vi spiste på Hai Yan BBQ Seafood og fik her nogle virkelig lækre rejer i en stærk hjemmelavet marinade! Lige ved siden af står de og laver Popiah også virkelig godt. De to steder ligger ikke inden i midten, men på ydersiden. Newton Food Centre er åbent og for nyligt renoveret. De har dog forårsrengøring d. 23.-25. august.

  Ellers vil jwg sige tak for nogle gode tips, der har hjulpet os de sidste fem uger, hvor vi har rejst i Asien.

  • Malene & Nicolaj

   Hej Mette

   Tusind tak for din lange kommentar og mange gode idéer til Singapore – dem vil vi helt sikkert benytte os af!
   Vi er rigtig glade for, at I har haft glæde af vores skriverier. Må jeg spørge, hvor i har været i Asien?
   Vi er stille og roligt gået igang med planlægningen af vores sidste 4 måneder, inden julen skal fejres i Danmark og kunne jo være I havde nogle gode tips 🙂

   Ha’ en rigtig skøn fredag 😀

 2. Vi har været flere steder. Indonesien – Bali og Flores (Komodo Island), Malaysia – KL og Borneo, hvor vi bl.a. besteg Mt. Kinabalu, hvilket var en fed fed oplevelse, Brunei – for nu var i jo lige i området 😉 og til sidst Singapore.

  Jeg ved ikke rigtig ,om jeg har nogle tips, men jeg synes helt sikkert, at oplevelsen med at bestige Mt. Kinabalu var stor og noget jeg vil husk resten af mit liv. Desuden var det rigtig ret at komme væk fra Bali og til Flores Island. Vi kunne sagtens have brugt endnu længere tid her og knap så meget på Bali.

  Jeg håber jeres tur til Singapore bliver fantastisk.

  • Malene & Nicolaj

   Lyder som en fantastisk spændende rejse 😀 Jeg skal helt sikkert også have Nicolaj med til Borneo en dag. Jeg var der med en veninde for en del år siden efterhånden, i forbindelse med praktik på mit studie. Vi besøgte nationalparken, men besteg ikke Mt. Kinabalu. Lyder til at have været en fed oplevelse!

   Vi har også snakket lidt om Flores, men tror ikke helt vi kan få det til at passe ind i denne omgang, selvom jeg er helt sikker på at det er enormt spændende. Vi er dog blevet så vilde med Indonesien, at vi tager tilbage til Bali samt forbi Gili Air og Meno til november, som næstsidste stop, inden vi kigger forbi DK til jul.

   Det er jeg helt sikker på den nok skal blive – tusind tak 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *