I de ca. 40 dage vi endte med at være i Ubud, boede vi to forskellige steder. Det første hotel, som jeg vil præsenterer jer for i dag, hedder Pondok Taman Asri. Dette lille og familieejet hotel ligger en smule udenfor Ubud. Vi fandt hotellet, som havde fået fine anmeldelser, på nettet, inden vi kom til Bali og vi valgte hurtigt, at forlænge vores ophold der.

På hotellet er der 5 værelser om selvom vi var der i slutningen af højsæsonen, var der godt fyldt op alle dage! Prisen var omkring 80 kr. for en overnatning inkl. morgenmad. Som mange andre steder i Indonesien, kunne man få de lækreste bananpandekager til morgenmad og efter cornflakes i mange måneder, var det virkelig luksus!

Værelset var enormt og med tilhørende terrasse, hvor vi brugte mange timer foran computerne. Hotellet var ikke helt nyt, og det kunne man især se på badeværelset. Men alt var velholdt og det er et af de bedre steder vi har boet, mens vi har rejst rundt i Asien.

Selvom om vi var enormt glade for at bo på Pondok Taman Asri, og vil anbefale det til andre der rejser på budget, så valgte vi dog at flytte videre efter en uge. Placeringer lidt udenfor centrum var dejlig fredelig, men de ca. 20 min. vi skulle gå hver vej, både til frokost og aften blev lidt i overkanten, når man gerne vil arbejde igennem. Heldigvis fandt vi et endnu bedre sted helt centralt i Ubud, som vi kom til at elske!

/Malene

2 Comments

 1. Hej Malene
  Hvad hedder det hotel som I kom til at elske?

  • Malene & Nicolaj

   Hej Inger 🙂
   Det hedder D’cliff og er et hotel i en lidt anden prisklasse. Vi boede der i 1,5 mdr. og fik det derfor til en rigtig god pris.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *