For os var der ingen tvivl om, at vi skulle have tegnet en rejseforsikring inden vi tog ud på vores eventyr og vi har kort skrevet lidt kort om vores valg på pakkelisten. Vi brugte dog ikke så lang tid denne gang på at undersøge forskellige forsikringer, da jeg allerede har brugt rigeligt tid på det i forbindelse med nogle af mine forrige rejser.

Men det kan sagtens betale sig, at afsætte noget tid til, at finde den helt rette rejseforsikring, for der er mange muligheder og man kan hurtigt komme til at bruge hele sit budget på bare dette ene punkt! Det var nemlig først efter vores rejse begyndte at vi stiftede bekendtskab med Allianz, hvilket faktisk er lidt af en skam, da de tilbyder flere rigtig billige rejseforsikringer.

Vi har ikke undersøgt alle deres rejseforsikringer da vi jo allerede har tegnet en, men vi kunne nu alligevel ikke dy os for at lave en hurtig beregning på deres hjemmeside. Her fandt vi frem til, at der faktisk var et par tusinde kroner at spare, på en tilsvarende rejseforsikring, til den vi selv har tegnet.

rejseforsikring1Om det er den billigste rejseforsikring for os er meget svært at sige, for det er virkelig lidt af en jungle, at finde frem til både en god og billig rejseforsikring der opfylder alle ens krav. Hvis I selv har været af sted, så ved i lige præcis hvad jeg snakker om!

Men for forhåbentligt at gøre det lidt mere overskueligt for dig at vælge den helt rette rejseforsikring, når du skal ud på nye eventyr, så har vi forsøgt at opstille lidt gode råd til jer. Det er ting vi selv har erfaret, læst os frem til eller fået fortalt og skulle I selv have flere at tilføje, så bidrag endelig i kommentarfeltet!

  • Tag jer tid til at enten at maile eller ringe rundt til diverse forsikringsselskaber. Det er svært at finde de helt rette informationer på deres hjemmeside.
  • Benyt dog gerne deres hurtige udregningsmaskiner for at danne dig et overblik, inden du tager videre kontakt.
  • Flere af forsikringsselskaber tilbyder, at de ringer dig op og det er bare ti gange lettere, at forklare hvad man har brug for, over telefon. Jeg synes personligt ikke så godt om at snakke i telefon, men lige i dette tilfælde det, det hele værd!
  • Spørg hellere en gang for meget! Jeg stillede utallige spørgsmål og skrev mange mails frem og tilbage med diverse forsikringsfolk. Det er så surt at være i tvivl om noget, både før man har købt, men bestemt også efter.
  • De dyreste rejseforsikringer ikke nødvendigvis de bedste. Gennemgå og undersøg hvad de tilbyder, før du siger ja tak.
  • Sørg for at have det hele er med. Har du f.eks. have nogle ting opmagasineret, mens du er væk, vær da sikker på de også er forsikret hvid uheldet skulle være ude. Vi har f.eks. valgt at behold vores indboforsikring.

– Sponsoreret indlæg –

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *