Er du træt af at have sytten forskellige apps til bank, investering, overførsler osv., så tag et kig på Revolut, som kombinerer en lang række af finansielle instrumenter, så du ikke behøver at bruge flere forskellige. Kontooprettelsen er gratis, og du får dine første transaktioner uden gebyr.

Det kan du bruge Revolut til:

  • Investering i aktier, kryptovaluta m.m.
  • Overførsler til ind- og udland
  • Veksling af valuta
  • Donationer
  • Hævekort
  • Budgetplanlægning
  • Opsparing
  • Let deling af regninger ved f.eks. restaurantbesøg

Let og brugervenlig investering

Med Revolut kan du investere dine penge i aktier og andre værdipapirer, da da her, blandt mange andre ting, er tale om en aktie app. Her kan du købe en mængde forskellige aktier fra forskellige børser. Med Revolut kan du også eksponere dig mod råvarer som guld, sølv og ædelmetaller, som er et marked, der spås stor opgang i de kommende år. Er du interesseret i at komme med ind i kryptoverdenen, kan du også vælge at investere i kryptovaluta med Revolut.

Veksling og overførsel

Mange brugere anvender Revolut til veksling og overførsel af penge. Faktisk var det sådan, Revolut begyndte, og siden er der kommet mange flere funktioner til. For eksempel kan du, hvis du på din eksisterende handelsplatform har en underkonto i en anden valuta, f.eks. amerikanske dollars, overføre penge fra din bank til Revolut, veksle og derefter overføre pengene direkte til din underkonto. På den måde sparer du penge ved ikke at veksle direkte på din handelsplatform eller købe amerikanske aktier for danske kroner, hvilket er forbundet med et vekselgebyr. Du kan overføre til udlandet i mere end 30 forskellige valutaer, endda gratis hvis mindre end 7.500 kr. pr. måned, dog med visse undtagelser.

På samme måde kan du også bruge Revolut til at overføre penge til f.eks. en udenlandsk crowdlending platform, det foregår let og hurtigt i appen, hvor du ellers skulle lave en udlandsoverførsel fra din bank, hvilket er både tidskrævende og meget kostbart. Du kan oprette modtagerne, så du ikke behøver at indtaste informationer næste gang, og på den måde lynhurtigt foretage en ny overførsel. Download Revolut app’en.

Brug revolut som bank

Det er også muligt at bruge Revolut som bank, hvor du får et betalingskort, du kan bruge i hæveautomater og som betalingskort i butikker, restauranter osv. Herudover er der også mulighed for at bruge platformen til opsparing, f.eks. kan du oprette en fast overførsel hver måned, hvis du gerne vil spare op til noget.

Vælg det abonnement, der passer til dig

Revolut har flere forskellige abonnementer. Hvilket du skal vælge, afhænger af, hvilke funktioner du ønsker at benytte samt hvor store beløb, du ønsker at veksle, overføre eller handle for. Du kan vælge mellem Standard, Plus, Premium og Metal. Standard er gratis, og for mange er denne pakke nok, mens der for andre skal mere til. Den dyreste pakke, hvor du har alle fordele, koster i skrivende stund 109,99 kr. pr. måned. På hjemmesiden kan du orientere dig om alle de mange muligheder og sammenligne de fire abonnementer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *