Inden vi rejste snakkede vi om, hvilke problemstillinger man kunne støde på, på rejsen. En af de mindre lavpraktisk, men stadig vigtigt at håndtere allerede fra starten, var kost og træning – hvortil den sidste især har været i vores fokus.

For selvom vi aldrig har været de helt store fitness freaks i Danmark, så ved vi hvor vigtigt det er, især grundet vores livsstil – mange timer foran computeren. Derfor stod det allerede klart fra den første uge, at træning skulle prioriteres højt.

Var det hårdt? Nej slet ikke når man udenfor sin dør, træder ind i en ny og eksotisk verden. Selvom det var hårdt med jetlag de første dage, så blev det hurtigt en rutine for os, at træningen skulle være en del af vores hverdag.

Planen er meget simpel og efter morgenmad ca. kl. 08:30 – imens I stadig sover i Danmark – begynder vores daglige træningsrutine. Først står den på 3 kilometers løber hvortil vi har krydret med kampsportstræning, simpelthen for at lære noget nyt, og få et ophold i skyggen. Dette sluttes med flere hundrede meters crawl i (næsten) krystalklart vand, hvortil vi er så heldige også at have muligheden for at dykke og snorkle, hvilket virkelig er en fantastisk afslutning på dagens træning.

Igen kl. 10:00 er vi tilbage ved vores homestay, hvor dagen nu virkelig kan begynde i et højt tempo – på trods af at varmen nu har ramt de min 30 grader. I hverdagene består den resterende dag således af arbejde i skyggen, imens vi kigger palmer og kokosnødder (ja, tropisk skal det jo lyde).

Selvom vi startede ud med at træne fordi vi mente det var vigtigt, så er det nu blevet en rutine vi elsker. Der er intet mere forfriskende end at starte dagen med løb, svømning og dykning – og så er man klar til at dagen kan starte. Selvom det er hårdt at løbe i 28-35 graders varme, så er det ikke længere noget vi vil undvære. Og dykning (/snorkling) er noget som vi begge er vilde med, og følelsen af at blive bedre og bedre er fed – og 5 meter er ikke længere nogen udfordring.

Malene har herunder sammensat en video hvori, I kan følge os på en af vores almindelige træningsrutiner – løb, kamsport og dykning er således at finde heri.

/Nicolaj

Tags

2 Comments

  1. Godt og enkelt indlæg, selvom det er svært altid lige at have krystalklart vand med på farten!

    Spøg til side – super fedt, hvordan i bruger video til at gøre det hele lidt mere personligt – det vil vi forsøge at gøre efter!

    /Kalle

    • Malene & Nicolaj

      Fedt du kunne li’ det! Det kan være lidt grænseoverskridende med de videoer, men vi synes selv det er fedt at se hos andre 😀 Vi glæder os til at se hvad du/ i finder på 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *