En af de ting vi besluttede os for inden vi tog af sted på denne rejse, var at vi skulle have en hobby eller to, så dagene ikke blev for ensformige. For selvom vi rejser rundt oplever en masse, så er vi oftest 14 -30 dage i samme område og arbejder en hel del, så dagene kan nemt komme til at ligne hinanden.

Vi synes begge to det er virkelig fedt at snorkle og dykke og vi har derfor brugt lidt tid og penge på, at købe os noget ordentligt udstyr vi kunne tage med. Vi har begge et par dykkerbriller uden snorkel, som vi altid har med os på stranden, men udover det har vi også en ret fancy snorkelmaske, som vi nok skal skrive meget mere om på et senere tidspunkt.

DCIM100GOPROGOPR0954.

Senggigi ligger ud til kysten og derfor er der et par strande vi nemt har adgang til. Den største og bedste hedder Senggigi beach og den har vi været forbi et par gange nu for at svømme og dykke lidt rundt. Her er ikke rigtig noget koralrev eller andet spændende under haves overflade og derfor har vi ikke haft snorklerne fremme endnu, men når vi om en uges tid tager til Gili Trawangan, så kunne det godt være det blev nødvendigt!

Vi har derfor indtil nu brugt tid på at vende os til det salte hav og friske vores dykker skills lidt op. Der er ingen af os der er specielt øvet, men efter noget tid hernede tror jeg nok, vi skal blive ret pro.

DCIM100GOPROGOPR0948.

Kysten omkring byen er også velegnet til at surfe. Vi har snakket lidt om det, men har ikke rigtig besluttede endnu om det er noget vi skal afsætte tid til, mens vi er her. Jeg er personligt lidt ræd for de store bølger, men tror på den anden side det kunne være virkelig fedt at prøve – vi må se!

Hver aften er der den flotteste solnedgang over havet og jeg synes derfor, jeg lige vil afsluttet indlægget her med en lille stemningsvideo fra i går aftes.

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *