Internettet vrimler med forskellige ting, som kan inficere ens computer. Dette kan være alt fra filer til tyveri af personlige og private oplysninger. Det er et stort problem, da det kan have store konsekvenser for ens liv. Heldigvis findes der produkter og tjenester, som kan hjælpe på dette problem.

Northguard.dk er blot en tjeneste af mange, som er med til at skabe tryghed for brugere af internettet. De kan både beskytte ens private oplysninger, når man surfer rundt på internettet. Der er en lang række cyberkriminelle, der færdes rundt på online. Men Northguard vil gerne tage kampen op, og gøre sit bedste for et mere trygt internet.

Hvad er inficering af computeren?

For at forstå vigtigheden af behovet for et antivirusprogram hos Northguard, kan det være rart at vide, hvad man beskytter sig mod. De fleste kender nok til ordet ”virus”. Det er ikke den forkølelse, vi mennesker kan få. Det er sygdom i computeren. Det kaldes også for malware. Det er fællesbetegnelsen for alle skadelige ting, computeren kan udsættes for.

Det er de kriminelle på internettet, også kaldet for cyberkriminelle, som bruger malware. Ved at stjæle personlige oplysninger fra uskyldige internetbrugere, kan de bruge det til at afpresse dem for penge. På den måde er der en økonomisk gevinst forbundet med digital kriminalitet. Det kan være alt fra koder til lægejournaler, der ender hos de forkerte.

Forskellige typer malware

Der er mange forskellige typer indenfor malware. Virus er computerens forkølelsessygdom. Denne spredes nærmest, som den gør hos mennesker. Et eksempel på en computervirus, er bedre kendt som ILOVEYOU-virussen. Her blev en inficeret fil vedhæftet i en mail. Hvis nogen åbnede denne mail, ville den skadelige fil blive videresendt til alle ens kontakter.

Derfor kunne denne virus spredes hurtigere end ild. Selve filen kunne gå ind og slette billeder, lydfiler og lignende på de inficerede computere. På kun 24 timer blev virussen spredt til 45 millioner computere i hele verden. Dette stunt kostede mange millioner at få rettet op på igen.

Køb din Northguard-beskyttelse i dag

Der er derfor mange gode grunde til at købe et antivirusprogram. Det er både en investering i computerens levetid og ens private oplysninger. I denne digitaliserede verden lærer flere og flere at forstå teknologiens kompleksitet. Derved kan der komme flere kriminelle ind i den digitale verden. Heldigvis har vi også de gode, som prøver at bekæmpe dette.

Northguard er IT-specialister, og de følger godt med i udviklingen af teknologien. De ved, at de har travlt, men allerede nu har de udviklet nogle gode pakker til beskyttelse overfor computerangreb. Der sidder nogle i kundeservice mange timer af døgnet, som er klar til at hjælpe. De taler desuden et sprog, som er til at forstå.

Vælg den rigtige pakke

Afhængig af behov for beskyttelse, kan man vælge mellem nogle forskellige pakker hos Northguard. Er man en større virksomhed med mange computere, der bruges dagligt, bør man overveje at vælge en pakke, som kan dække dette. Er man i tvivl om valget, kan man kontakte deres kundeservice.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *