MySafeTravel er appen som gør dig paranoid, da du jævnligt bliver oplyst omkring alt det ”farlige” der sker i landet du befinder dig i. Men i visse situationer er det måske en god ide at være en smule paranoid, hvis der eksempelvis er uro i landet – som vi oplevede det i Thailand, da der sprang bomber forskellige steder i landet. Selvom vi helst ville undgå at holde øje med sådan noget, og blot tage derhen vi ønsker, så kan det være en ide at kigge lidt med på MySafeTravel på telefonen.

Allerede fra morgenstunden tilbage i august, havde appen gjort os opmærksomme på, at der få minutter tidligere var blevet detoneret bomber rundt omkring i Thailand. I løbet af dagen kunne vi løbende følge med i hvorledes, der var sket flere eksplosioner rundt omkring på Phuket.

mysafetravelHvad der er fokus på, er at give informationer omkring alt det, som kan give turister problemer på rejsen. Det kan f.eks. være alt fra terror, naturkatastrofer, demonstrationer og lignende begivenheder, som den almindelige turist, ikke har lyst til at befinde sig i.

F.eks. er vi de seneste 24-timer blevet oplyst omkring bilfri dag i Bangkok, en ulykke involverende en turistbåd, en mindre vejsidebombe og opfordring omkring at blive væk fra Yala grundet sammenstød imellem politi og demonstranter.

Hvad der er særlig godt ved sådan en app – udover at kunne undgå ting, som man ikke vil befinde sig i, som f.eks. demonstrationer etc. – er mulighed for at give besked til familie og venner derhjemme. Du får nemt et indblik i hvad der sker omkring dig, og kan hurtigt se hvad der ender i medierne derhjemme, som du allerede på forhånd kan skrive hjem omkring – og herved på forhånd berolige dem inden de bekymret læser det i avisen.

mysafetravel

MySafeTravel opsættes nemt til det land du befinder dig i, og giver dig alle relevante oplysninger, du som turist har brug for. Men det skal siges, at man hurtigt kan blive en smule paranoid, ved hele tiden at blive oplyst omkring ”uroligheder” omkring dig, som sagtens kan være så små, at du ikke på anden måde havde hørt om dem. Men kan du abstrahere fra dette, og stadig have en god rejse, kan det være en hjælpsom app.

Download: iOS

Tips til at holde dig opdateret omkring landet

Det kan være vigtigt at holde sig opdateret omkring begivenheder i landet, både i forhold til de store uroligheder, men også små ting som f.eks. lukket veje, fredelige demonstrationer eller bilfri weekend. Ofte følger vi landets nyhedsmedier på Facebook og benytter MySafeTravel, som hurtigt giver os et godt indblik i den pågældende situation i landet.

/Nicolaj

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *