Skiferie er mange danskeres foretrukne valg, når det kommer til at tage familien med på ferie. Og det er selvfølgelig ikke uden grund. Skisport er noget som hele familien kan samles om, og en uge i sneen byder på sjove oplevelser for store og små. Hvis du skal have familien med på skiferie, så er Norge det oplagte valg. Hvorfor? Læs med her.

Smuk natur og storslåede oplevelser

Norge er kendt for sin helt fantastiske natur, og hvert år bliver landet oppe i nord indtaget af turister fra hele verden. Kombinationen af vilde bjerge og urørte skovområder, gør at Norge er vel værd et besøg, både vinter og sommer. Hvis du skal besøge Norge om vinteren, så er det oplagt at lægge turen forbi et af de mange skiområder. Thinggaards skirejser til Norge arrangerer skirejser til populære destinationer som Geilo, Beitostølen, Hemsedal og Trysil.

En af grundene til, at Norge er et oplagt valg for skiglade børnefamilier, er, at der er udfordringer for store og små. Børnene kan bruge dagen på skiskolen, hvor der vil være en skilærer, som taler et sprog, de kan forstå. Familiens erfarne skiløber, som har brug for en udfordring, kan folde sit skitalent ud på en af de mange off-pist bakkerne, mens den i familien, som ønsker en mere rolig dag, kan tilbringe dagen i langrendsløjpen i selskab med naturens perlerække af skønne detaljer. Der er altså noget for alle. Om aftenen, så kan hele familien finde kælken frem, og dyste om at blive familiens kælkemester.

Hvis I ønsker den ultimative skioplevelse, så skal I prøve at finde en hytte, med beliggenhed tæt på skibakken. Der er ikke noget der er bedre, end at spænde skiene på efter morgenmad, og køre direkte ned til skiliften.

Norge er godt selskab

Tinggaard Rejser står selvfølgelig klar, for at hjælpe dig til at finde den perfekte skiferie i Norge. Uanset om du ønsker at bo i en stor hytte, eller om familien skal fordeles på flere lejligheder, så er der masser af muligheder for dette. Du kan selvfølgelig også vælge at bo på et hotel, måske med en lækker spa, hvis du ønsker dette.

I Norge finder du familievenlige forhold, storslået natur, og selvfølgelig et højt serviceniveau på alle fronter. Det vil helt sikkert blive en mindeværdig oplevelse, for store og små.

One Comment

  1. God information. Tak fordi du delte)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *