Det er første gang både Nicolaj og jeg selv er i Thailand og derfor har vi ingen anelse om det er standard med sådan nogle lækre søndagsmarkeder i hele landet, men det håber vi bestemt!

I Lamai på Koh Samui er der hver søndag et kæmpe marked, hvor der er mulighed for at købe diverse souvenirs. Men for at være ærlig var det ikke T-shirts, kokosnød figurer, høretelefoner eller nogle af de mange andre ting man kan erhverve sig her, vi var interesserede i. Nej det var selvfølgelig maden og vi prøvede at smage så meget som muligt af det lækre mad vi kunne, mens vi boede i Lamai.

Markedet er som sagt hver søndag i den nordlige del af byen – bare følg menneskestrømmen, så finder du det nok! Der er flere restauranter, butikker og barer der har lukket om søndagen og hele byen er egentligt lidt øde, men på søndagsmarkedet der er der liv og glade dage! Det starter vist allerede kl. 15, men de fleste dukker op når maven begynder at rumle ved en 18 tiden og så hænger man ellers ud, lige så længe man orker!

Som i kan se i videoen her, er der et væld af mennesker, så tag jer tid og gå rundt og nyd en pølse på spyd, en dejlig frugtshake eller en kold kokosnød is. Her er alt hvad man kunne begære og der er altid god stemning med live musik og kulørte drinks. For når man er på ferie kan det være fuldstændig lige meget hvilken udedag, det er!

Vi nåede at besøge søndagsmarkedet tre gange i mens vi boede i Lamai og vi håber meget, at finde lignende markeder på vores eventyr rundt i Sydøstasien!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *