Vi har siden vi startede JustBrowsing.dk, og fortalt omkring vores eventyr som digitale nomader, fået en del henvendelser omkring emnet. Det har f.eks. været fra folk, som har været nysgerrige omkring, hvordan det overhovedet kan lade sig gøre at tjene penge online? Eller fra folk, som selv har et ønske om at være digitale nomader, og herved vil vide hvordan man nemmest kommer i gang?

Vi har løbende forsøgt at hjælpe alle disse på vej, men altid pr. e-mail eller kommentarer på Facebook og her på bloggen. Men nu synes vi, at det er på tide at besvare alle de spørgsmål vores læsere har omkring livet som digital nomade! Og derfor ønsker vi at sammensætte ét indlæg, med alle de tidligere spørgsmål vi har fået fra vores læsere – og en masse nye!

Så, har du et spørgsmål omkring livet som digital nomade? Så smid en kommentar herunder, eller en e-mail på kontakt@justbrowsing.dk!

Vi sammensætter alle disse spørgsmål i et stort indlæg, som bliver tilgængelig her på JustBrowsing.dk i slutningen af august. Skynd dig at sende os dit spørgsmål!

Vi vil forsøge at besvare alle spørgsmål – både omkring livet som digital nomade, økonomien, kærlighedslivet, regler og alt andet, som du skulle ønske at vide.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *