Det var på Bali og især i Ubud, vi endte med at købe flest souvenirs. For selvom der var rigtig meget bras imellem, så kunne man også godt finde noget, der var værd at komme i kufferten. Især et besøg i teaktræsforretningen Teaky, endte med at blive lidt dyrt og ret tungt.

Jeg havde spottet butikken ret tideligt, da vi kom til Ubud og også været derinde et par gange, for at se på det store udvalg. Teaktræsprodukter finder man mange steder i byen, men kvaliteten og priserne varierer ekstremt meget.

Hele butikken kunne godt have været kommet med os hjem, men vi nøjes med 2 skærebrætter, en potteskjuler, 4 skåle og en lille træske. Prisen blev selvfølgelig forhandlet lidt – også selvom det var i en butik, og vi gik glade hjem med vores køb og krydsede fingre for, at vi kunne finde plads til det i vores kufferter. Det hele kom heldigvis hjem til Danmark i et stykke og det bliver brugt flittigt!

Hvis I er ligeså vilde med teak som jeg, så er butikken helt sikkert en, I skal kigge forbi. Kvaliteten er ikke i førsteklasse, men priserne gode og produkterne meget smukke!

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *