Inden vi tog til Kuala Lumpur havde vi en idé om, at det nok blev steder som Star Bucks eller The Coffee Bean & Tea Leaf , som vi mest skulle sidde og arbejde på. Og selvom de virkelig også ligger på hvert gadehjørne, så er der heldigvis også mange andre muligheder.

I Chinatown, hvor vi boede, fandt vi tre hyggelige caféer, hvor vi brugte en del timer med at sidde foran vores computere og taste. Priserne er desværre ligeså dyre som de store internationale kæder og derfor holdte vores budget ikke til mad nogle af disse steder, men noget koldt at drikke og et lille stykke kage i ny og næ kunne vi lige klare.

Fælles for alle disse steder er gratis internet, som fungerer godt nok til, at man kan sidde og arbejde derfra. Alle steder serverer også kaffe, men da ingen af os drikker det, kan vi desværre ikke vejlede om det bedste sted for lige dette!

Coffee Amo

Jalan Sultan

Denne hyggelige cafe ligger lidt gemt på 1. sal, men hvis man holder øje med deres skilt på gadeplan skulle det være til at finde. Fedt indrettet med tre sorte vægge der alle er malet til med forskellige små sjove tegninger, kabeltromle borde, store vinduer og træklapstole. I det ene hjørne er der placeret en ret slidt sofa, som er yderst behagelig at sidde. Man kan bruge lang tid på at kigge på de mange fantasifulde tegninger og jeg ville ønske jeg havde fået taget mange flere billeder af dem!

Tip: Caféen er meget kold på grund af aircon og vi tog altid vores sweatshirts med, så vi ikke sad og frøs!

AmoCafe2 AmoCafe1Lucy in the Sky

Jalan Tun HS Lee

Hyggelig café hvor man både kan sidde udenfor i skyggen eller inde i aircon. Personalet er virkelig søde og der er gratis vand til alle gæster. Caféen er opdelt i tre rum og man har flere forskellige siddemuligheder alt efter hvad man føler for. På caféen kan man få en meget speciel oreo cheesecake hvor hvert andet lag er en crepe. Den smagte godt, men også lidt specielt! De rå murstensvægge var virkelig dekorative og toiletterne var virkelig fedt indrettet med brug af en masse beton!

lucyinthesky1 lucyinthesky2Grocers Hall Café

Jalan Sultan

Denne café er faktisk en del af det hostel, som vi boede på – hvilket der snarest kommer et indlæg om! Vi brugte derfor en del tid her, da vi var velkomne til at bruge caféen både i og især udenfor åbningstiden. Jeg var personligt ret vild med indretningen her som var meget rå og industriel. Den slidte murstensmur, tolix stolene, de mørketræ borde, metal loftvifterne og ja selv deres rod bag disken, var med til at give stedet et rigtig fedt look! Vi købte ikke så meget her og ved derfor ikke om menukortet bød på noget spændende.

grosers hall caféHvis i kan anbefale andre fede caféer rundt om i verden, så smid endelig en kommentar. Vi kommer nok til at besøge en hel del det næste års tid og jeg vil forsøge at give en lille guide til dem, jeg synes bedst om!

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *