Rejselysten er så småt ved at indfinde sig igen, efter at have været hjemme i Danmark i lidt over 2 måneder. Der går dog nok lidt tid endnu, før vi sætter os ind i et fly, men forberedelserne er så småt gang. Og i den forbindelse er vi begyndt at se på. hvilket udstyr vi vil få glæde af i denne omgang. For selvom det formentlig kun bliver en forlænget weekend, så vil der altid være flere ting, der bliver undværlige.

Nakkestøtte

Det virker lidt fjollet at gå ud og købe en nakkestøtte til flyturene nu, når vi ikke har haft en, mens vi rejste rundt i Asien. Men de er virkelig behagelige og især Nicolaj, som altid sover når vi flyver og kører, kunne virkelig få stor nytte af en nakkestøtte. Vi overvejer at erhverve os en der kan pustes op, så den fylder minimalt. Eller en smart ny model der kan lidt mere. Hvad er jeres erfaringer?

Rejsestempelkande

Jeg har kunnet lide kaffe i mange år, men har ikke drukket det særlig ofte. Nicolaj er lige begyndt, at synes om det og derved er der startet en fælles interesse. Selvom vi formentlig kan købe kaffe mange af de steder, vi forventer at besøge i den kommende tid, så overvejer vi en rejsestempelkande. Det er måske lidt spild af plads, men vi synes der findes nogle virkelig smarte modeller. Især en med indbygget termokrus kunne være genialt og meget anvendelig til fremtidige rejser, hvor kaffe måske ikke er indenfor rækkevide. Der er ingen af os der drikker kaffe til hverdag, men vi nyder det gerne i weekenden og synes begge at processen, er virkelig spændende og brygger det derfor oftest selv.

Multiadapter

Det er så dumt at vi ikke har fået købt en multiadapter før og det er et must til vores næste rejse, næsten lige meget om de har samme stikkontakter som os eller ej. Vi har købt adaptere både i Malaysia, Filippinerne og Sri Lanka mens vi rejse rundt i Asien. Alle var virkelig dårlige og fungerede kun til tider. Virkelig besværligt, når man er afhængig af strøm til sin computer! Selvom vi var i en lufthavn flere gange om måneden, glemte vi altid, at få købt en der fungerede.

/Malene

– Sponsoreret indlæg –

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *