Koh Lanta var en af de destinationer vi var fast besluttet på, vi skulle besøge inden vi tog hjemmefra. Der var bare et eller andet over denne ø, som vi begge faldt for, da vi læste om andre digitale nomaders oplevelser her.

En anden grund til at øen blev et fast punkt på vores tur er, at vi får besøg hjemmefra i påsken og deres billetter blev bestilt inden vi tog fra Danmark. Vi glæder os rigtig meget til min mor og hendes mand kommer om nogle dage og tilbringer næsten to uger i dejlige Thailand. Selvom vi ikke kan tage helt fri, så bliver der rigeligt mulighed for afslapning og spændende oplevelser imens de er her.

KohLanta1Vi har faktisk været på Koh Lanta i lidt over en uge nu, men vi har haft nok at se til med at arbejde, bade og opleve øen. Jeg har derfor ikke fået skrevet om vores tur herover før nu. Vi tog fra Kuala Lumpur omkring kl. 10 om morgenen med en gammel og meget larmende bus, men når man kun betaler 12 RM pr. billet, så kan man måske heller ikke forvente så meget. Og til lufthavnen kom vi og endda i rigtig god tid. Vi har været forbi KLIA 2 på vores rejse til Koh Samui og vi fik derfor hurtigt tjekket ind, smidt bagagen på et bånd og gik så vi ellers på jagt efter lidt at spise. Udvalget er desværre ikke imponerende og ingen af os var særlig begejstret for det malaysiske køkken, så det endte med en tur på Mc Donalds.

Turen til Krabi lufthavn tog kun lidt over en time, som vi fordrev med at se lidt serie og inden vi vidste af det, havde vi igen thailandsk jord under fødderne. Paskontrollen gik heldigvis tjept, selvom vi havde frygtet det værste efter vores tur til Koh Samui, hvor vi ventede og ventede.

KohLanta3Koh Lanta ligger ca. to timers kørsel fra Krabi Lufthavn og man skal krydse vandet med både hele to gange. Det lyder lidt bøvlet og vi var også spændte på hvor mange timer det ville komme til at tage, men turen gik uden de store problemer. Vi købte billetter til hele vejen i lufthavnen og slap med 400 Baht hver.

Vi teamede op med et andet par fra henholdsvis Rumænien og Luxemburg og blev kørt en kort tur med en taxa til et opsamlingssted på en ret øde vej. Vi synes det var en smule underligt, da der ikke var andre end os der ventede der, men chaufføren forsikrede os om, at vi var det rette sted. Vores minivan skulle samle os op efter ca. 10 min., men oddsene for at det skulle komme til at ske, var vi alle enige om, var minimale. Vi stillede os derfor i skyggen og snakkede lidt om løst og fast og efter ca. 40 min., kom vores minivan endelig forbi.

KohLanta2Den var selvfølgelig fyldt godt op med mennesker og der skulle da også lige et par ekstra med på vejen. Chaufføren kørte som en brækkede arm, men vi kom frem i live og blev endda kørt lige til døren. Selvom mange steder lover at man bliver kørt helt til sit hotel, så skal man altid tage dette med et gran salt. For det meste har de en række af- og pålæsnings steder i de forskellige områder. Men denne gang var vi heldige!

Vi havde igen booket to overnatninger via Booking.com og kunne derfor hurtigt smide bagagen i vores lille bungalow og sætte os godt tilrette på terrassen med noget koldt at drikke, inden vi skulle ude og finde lidt aftensmad!

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *