Det er en fantastisk følelse at se tilbage på et år fyldt med oplevelser. At have tilbragt tolv måneder i Asien, uden dansk jord under fødderne, er blevet til et eventyr med fast plads i hukommelsen. Vi har haft en livsstil som digitale nomader, hvilket har givet os muligeden for at arbejde og leve i Asien. Samtidig har vi haft muligheden for, at komme lidt tættere på den verden vi altid har drømt om at opleve.

2016 bestod således både af arbejde – men heldigvis også – af en masse fantastiske oplevelser. En række af disse oplevelser er blevet fremvist her på bloggen, Instagram, YouTube og Facebook, således alle jer har kunne se og læse med. Og i rigtig blærerøvsstil har vi nu lavet en 3,5 minutters lang video, med nogle af de bedste oplevelser vi har haft. God fornøjelsen.

Tilbage i december 2015 startede vi med at optage videoer fra vores oplevelser, og også små 5 sekunders videoer af os selv, til os selv i fremtiden. Noget som nemt kunne bringe os i den rette stemning, eller endda skubbe os ud på nye eventyr.

De små sammenklippet videoer er primært optaget i Thailand, Malaysia, Sri Lanka, Singapore, Indonesien og Filippinerne i perioden december 2015 til december 2016.

/Nicolaj

2 Comments

 1. Gustavo Woltmann

  Fantastisk år I har haft. Håber, I oplever en masse nye ting i 2017.

  Gustavo Woltmann

  • Malene & Nicolaj

   Tak for din kommentar Gustavo. Vi har virkelig også nydt det!
   Er jeg helt sikker på vi nok skal – og i lige måde 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *