Så er det ved at være tid til, at vi skal en lille smuttur til Singapore og vi kan næsten ikke vente. Hvad vi skal få tiden til at gå med i miniputlandet, skrev jeg lidt om forleden og i dag skal det handle om den økonomiske del. Vi har på hele vores rejse rundt i Asien, forsøgt at holde os indenfor et budget og især i starten af året, holdte vi meget øje med vores udgifter. Det er med tiden blevet lidt mere afslappet og selvom vi stadigvæk holder styr på, hvad vi bruger vores penge, så er der sneget sit lidt mere luksus ind, fordi budgettet fint kan holde til det.

Vi ser vores besøg i Singapore, som en lille ferie og har derfor heller ikke planer om at vende hver 25 øre. Men da landet er forholdsvist dyrt f.eks. at bo i, ønsker vi at have et overblik forinden afrejse. Nicolaj plejer at være den der holder mest øje med økonomien og det er også ham, der har stået for at lave vores forskellige rejsebudgetter, men da jeg har stået for planlægningen af vores tid i Singapore virkede det oplagt at det denne gang blev mig.

Rejsebudget Singapore

Jeg har forsøgt at researche og regne mig frem til, et forventet budget for os begge, fire dage i Singapore.

 • Flybilletter: 1180 kr.
 • Hotel: 1130 kr.
 • Transport: 730 kr.
 • Indgang til Universal Studios: 720 kr.
 • Singapore Flyer: 322 kr.
 • Mad: 150 kr. pr. dag
 • Fornøjelse: 75 kr. pr. dag

Total: 4982 kr.

budget-singaporeNoter knyttet til rejsebudgettet

Som i nok kan se er vores hotel omkostninger meget højere end normalt. Det er dyrt at bo Singapore og dette var noget af det billigste, jeg kunne finde, hvis det skulle være nogenlunde centralt og ikke en køje på en sovesal. Vi regner ikke med, at skulle bruge mange timer på hotellet og derfor er det også bare et meget lille og simpelt værelse.

Den højeste post er selvfølgelig flybilletterne, men for to personer t/r er det overraskende billigt og så er flytiden kun 1 time og 15 min. Transporten bliver også en smule dyr og jeg håber at vi kan spare lidt på, at tage offentlig transport til og fra lufthavnen i Singapore fremfor taxa, da vi alligevel ikke har meget bagage med. Nogen der har erfaringer med det?

Indgangen til Universal Studios er selvfølgelig også i den høje ende og vi kommer sikkert også til, at bruge lidt penge på souvenirs derinde. Men da det er noget af det, vi glæder os allermest til, betaler vi gerne prisen!

Mad samt fornøjelsesbudgettet er nok sat lidt lavt i forhold til, hvad andre ville, når det nu er Singapore, vi snakker om. Vi har fået adskillige råd til steder vi skal spise, mens vi er der, men for at være ærlig, så tror jeg ikke det er noget, vi vil prioriterer særlig højt. Vi værdsætter skam god mad, men vi er nok lidt nærige, både hvad angår tid og penge, lige ved det punkt!

/Malene

4 Comments

 1. Hej Malene
  Singapore er skøn og i kan med god grund glæde jer 😉
  Det er super nemt at komme fra lufthavnen og til midtbyen. I kælderen afgår der offentlige busser til billige penge.
  Håber i får et par dejlige dage 😊
  //Helle

  • Malene & Nicolaj

   Hej Helle
   Tusind tak for tip – det vil vi helt sikkert benytte os af. Selvom taxa er billigere end derhjemme, så er det bare så ærgerlige penge, at skulle af med – især når der ikke er så langt 😀
   Tusind tak. Det er jeg helt sikker på vi nok skal få 😉
   Ha’ en dejlig tirsdag!

 2. Ellers kostede det os, to voksne, 5S$ at komme med metroen fra lufthavnen til Farrer park.

  • Malene & Nicolaj

   Det lyder jo også overkommeligt 😀 Tror jeg vil se på, hvad der bedst kan betale sig i forhold til placeringen af vores hotel!
   Tak for tip Mette 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *