Efter en tur forbi Orchard Road skulle China Town og Little India selvfølgelig også udforskes. Vi har efterhånden boet i China Town i Kuala Lumpur en del gange og havde derfor nok forventet et område lignende dette. Kinesere var der nok af, men ellers bestod China Town ellers mest af spisesteder. Vi gik lidt rundt for at se, hvad området ellers mød på, men efter et par gange rundt om samme blok, snuppede vi metroen videre til Little India.

Om det var fordi vi allerede havde fået nok af den kinesiske kultur eller der rent faktisk ikke var mere end vi så, har jeg ikke sat mig ind i, men i hvert fald blev det bare til et kort besøg!

chinatownVi har overvejet Indien flere gange, mens vi har været ude og rejse og skal helt sikkert også besøge landet en dag. Vi synes nemlig begge kulturen og især maden er virkelig spændende og vil gerne lære landet bedre at kende! Derfor blev Little India heller ikke en skuffelse. Vi endte også med at bruge en del timer der, med at gå rundt og snuse til stemningen, spise en tidlig aftensmad og købe et sengetæppe. Det er ikke mange souvenirs vi har plads til endnu, da vi stadigvæk har en del flyvninger tilbage, men det måtte bare med hjem.

littleindiaVi var imponeret over at området var så stort og vi var vilde med de små farvede huse, duften af røgelse og den lidt hektiske stemning, der var i denne bydel. Det følelses meget autentisk og vi fik blot endnu mere mod på, at Indien skal besøges inden for de kommende år.

Begge områder er utrolig nemme at komme til via metroen, som holder lige midt i det hele. Man kan sikkert også gå imellem de to bydele, men da vores fødder var lidt ømme efter en del dag i Universal Studios, valgte vi at benytte os af den offentlige transport!

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *