Efter Ben Thanh markedet i Ho Chi Minh, var det ikke et marked vi kiggede først efter i Hanoi. De hyggelige gader i det gamle kvarter passede os og vores shopping humør og tempo meget bedre. Men da vi alligevel kom forbi Cho Dong Xuan markedet på en af vores mange gåture i området, kiggede vi selvfølgelig lige indenfor.

Vi blev heldigvis positivt overrasket! For selvom centreret havde alverdens souvenirs, så var tempoet stille og roligt og vigtigst af alt, så blev man ikke trukket i arme og ben af de mange sælgere. Nej de fleste kom kun hen og gjorde sig til kende, hvis man begyndte at kigge på deres udvalg.

 

cho-dong-xuan-markedetVi endte med at gå en del rundt på det enorme marked, da jeg håbede at kunne finde en kimono. Det endte dog med, at den blev erhvervet et andet sted, men en lille kaffebrygger til næsten ingen penge, kunne vi ikke lade stå. Markedet er indendørs og er fyldt til renden med sko, tøj, stof, krydderier, kaffe og utallige souvenirs. Det tager sin tid at komme rundt i de to store bygninger, som hver er i tre etager, men markedet er åbent dagligt fra 7 til 21.

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *