Som allerede skrevet omkring, så er Kindle vores fortrukne redskab til boglæsningen, når vi rejser. Dette betyder selvfølgelig at de allerede er godt spækket med e-bøger, som enten skal læses en ekstra gang, eller endnu ikke er blevet læst. Herunder er en oversigt over en række af de bedste e-bøger, som jeg på nuværende tidspunkt har på min Kindle.

  1. Silver Chair (en del af serien ” The Chronicles of Narnia” af C. S. Lewis).
  2. Dark Tower (En del af serien ”Dark Tower” af Stephen King)
  3. The Wise Man’s Fear (En del af serien ”Kingkiller Cronicles” af Patrick Rothfuss).
  4. The Hidous Strenght (En del af serien ”The Space Trilogy” af C. S. Lewis).
  5. SAS Survival Handbook (af John ’Lofty’Wiseman)
  6. Moby-Dick (af. Vintage Melville).
  7. City of Ember (af. Jeanne Duprau).
  8. The Subtle Knife (En del af serien ”His Dark Materials/Golden Compass” af Philip Pullman).
  9. The Restaurant at the End of the Universe (En del af serien ”Hitchhiker’s Guide to the Galaxy” af Douglas Adams).

Kindle e-bøger

Dette var blot et kort udsnit af de mange bøger der ligger på min Kindle, som dog stadig har meget plads endnu. Jeg har altid haft planen om, at jeg skulle have et kæmpe bibliotek – blot nu digitalt – som tæller over 1000 af de bedste bøger. Udover at rejsen giver mig mulighed for, at læse/genlæse en række af disse e-bøger, så er det også en oplagt mulighed for at gå på jagt efter de næste til samlingen.

Herudover er enheden selvfølgelig også blevet fyldt med en række rejse e-bøger, således vi kan få udvidet viden omkring de destinationer vi kommer til at befinde os i.

De sidste uger inden afrejsen skal således bruges på, at gennemlæse Goodread og Amazon Kindle Store for, at finde de næste e-bøger til enheden. Indtil videre er den primære genre science fiction og eventyr, men på sigt skal historie, krimi samt evt. flere how-to survival bøger derpå.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *