Ved station 2 finder du Boracays eneste shopping center. Det adskiller sig lidt fra normen ved at være et udendørs område, men når vejret er så godt, så kan man jo også ligeså godt benytte sig af det. Selvom vi boede helt i udkanten af Station 3 og derfor havde et par kilometer hen til D’mall, så besøgte vi området flere gange om ugen.

dmall-1D’mall er nemlig rigtig hyggeligt og foruden en masse butikker hvor du finder diverse souvenirers, så finder du også et væld af restauranter i forskellige prisklasser. Vi har tidligere nævnt nogle af de gode budget spisesteder på øen, hvor to af dem faktisk er placeret i D’mall, men skulle du en dag have lyst til at kræse lidt ekstra, så er det i D’mall du skal kigge. Vi kan blandt andet anbefale Lemon Café, hvis kagetrangen melder sig og på restauranten lige på den anden side serverer de øens, ja hvis ikke verdens bedste og mest saftige burgere. Selvom det ikke helt var i vores prisklasse, så kom vi til at spise der to gange!

dmall-2D’mall er ikke stort og hvis du virkelig er i shoppe humør, bliver du nok slemt skuffet. Men området er hyggeligt og man kan sagtens få en time eller to til at gå med at kigge lidt rundt og nyde et godt måltid eller lidt koldt og sødt på en af de mange restauranter og caféer.

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *