Da vi så Gardens by the Bay fra afstand i Singapore Flyer, kunne vi godt fornemme at området var meget stort, men at gå der til skulle også vise sig at tage lidt tid. Vi troede nemlig at vi kunne gå udenom Marina Bay Sands. Men efter lidt forvirring fandt vi ud af vi skulle igennem og ved hjælp af en lang gangbro endte vi lige direkte i den stor park.

Vi nåede ikke mere end et hurtigt kig forbi, for at se de store ståltræer. Maverne var nemlig begyndt at rumle og der var heller ikke længe til det store vand- og lysshow på den anden side, af det enorme hotel og shopping center Marina Bay Sands begyndte. Vi brugte derfor kun lidt tid på at gå imellem de enorme træer og tage en masse billeder.

gardensbythebay-1 gardensbythebay-2Ved første øjekast var vi begge forundret over farvevalget (lilla og grøn), men det gjorde dem bestemt ikke mindre fotogene. Imellem to af de store træer, 22 meter oppe er der bygget en 128 meter lang gangbro, som har åbent hver dag mellem 9 og 21. Vi overvejede at smide de 8$ (ca. 40 kr.) efter en billet til gangbroen, men efter lidt overvejelse besluttede vi dog, at tiden blev for presset, da der kun må være et begrænset antal gæster på den af gangen.

Efterfølgende er jeg egentlig lidt ærgerlig over at vi ikke nåede at opleve mere af parken. Jeg tror f.eks. de store drivhuse Flower Dome og Cloud Forrest kunne have været enormt interessante at besøge, men det må blive en anden god gang.

/Malene

Tags

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *