I vil formentlig komme til at læse flere indlæg omkring Ha Long Bay i Vietnam, her over de kommende uger. Det er nemlig et af de skønneste steder vi har besøgt, og rigtig billedeværdigt. Et sted hvor du hele tiden ville ønske, du kunne få det hele med. Der er så meget at se på, at det faktisk kan være en smule svært at få det hele med på billedet, og derfor blev vores gode gamle GoPro selvfølgelig benyttet – hvilket har skabt videoen herunder.

Men denne video fremviser slet ikke hvor flot Ha Long Bay faktisk er, da det virkelig er et af de flotteste steder at sejle rundt i. Der er tale om et paradis bestående af en masse små ”toppe” af øer, som ligger spredt så langt øjet rækker. Man kan blive helt forgabt på toppen af bådene, ved blot at sejle forbi den ene flotte klippeformation efter den anden. Skulle man have mulighed for at sejle igennem dette farvand med sin egen båd, vil det formentlig være et minde man aldrig glemmer (og derfor også på vores To-Do Liste).

Man har mulighed for at tage diverse cruises i Ha Long Bay, hvor du tilbringer alt fra 1-5 overnatninger på en båd. Det er den perfekte måde at komme helt tæt på, da du med overnatninger, kan får mulighed for at opleve mere af hvad Ha Long Bay har at byde på. De normale turer omfatter alt fra madkurser, bestigninger af klipperne, kajak sejlads, dykning og meget andet.

Hele Ha Long Bay består af næsten 2000 øer, så det er ikke mærkeligt, at der er disse flotte formationer, så langt øjet rækker. Du er næsten sikker på at der inde bagved hver formation, gemmer sig et lille paradis som vi kender det fra ”The Beach”. Du vil også støde på navnet ”Bay of the Descending Dragon”, da man mener at hele Ha Long Bay er skabt af drager, som har lagt sig til hvile.

Hvor: Quảng Ninh Province i Vietnam
Antal øer: 1,969
Areal: 1,553 km2

/Nicolaj

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *