I det gamle kvarter i Hanoi kan man besøge heritage house eller traditional house, som det også bliver kaldt. Huset ligger på Ma May street og man kan ikke undgå at lægge mærke til det, hvis man går forbi. Det var også sådan, vi selv blev opmærksom på huset.

Det var hyggeligt at gå rundt i det gamle hus, som tilbage i det 19. århundrede husede en skomager og hans familie. Senere købte en familie huset med henblik på at sælge medicin. I 1999 blev huset restaureret og fungerer i dag som et lille museum, som giver et glimrende indblik i den tids arkitektur og indretning. Jeg kunne ikke lade være med, at sammenligne det lidt med husene i den gamle by.

hertigehouse hertigehouse-1

Indgangen koster 10.000 dong hvilket svarer til ca. 3 danske kr. og et besøg i Heritage House kan klares på 10-15 minutter. Det er muligt at købe lidt forskelligt kunsthåndværk ved indgangen, men det var ikke noget vi kiggede særlig meget på.

Heritage house er helt sikkert et besøg værd, hvis I spørger os og passer glimrende ind, når man alligevel går rundt i det hyggelige kvarter.

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *